MicrosoftTeams-image (3)

Benjamin Jakobsen er med i VM-truppen

Benjamin Jakobsen bliver den fjerde danske Aalborg Håndbold-spiller, der skal med til VM-slutrunden i Egypten. Tidligere i dag blev han nemlig indlemmet i den danske VM-trup, og han bliver derfor en af de 20 spillere, der skal være med til at forsvare VM-titlen for Danmark.

Vores stærke stregspiller blev i første omgang kaldt ind til landsholdets samling fra 3.-12. januar forud for slutrunden.

I dag blev han så indlemmet i VM-truppen, og den sene udtagelse sker på baggrund af afbud grundet sygdom fra den tidligere Aalborg Håndbold stregspiller, Henrik Toft Hansen. 

Benjamin Jakobsen, Henrik Møllgaard, Magnus Saugstrup, Nikolaj Læsø og resten af det danske landshold rejser til Egypten 12. januar. Inden da venter to testkampe mod Norge 7. og 9. januar. 

Foruden de fire førnævnte har vi også tre svenskere, der skal med til VM-slutrunden. Det drejer sig om Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell. 

VM-slutrunden afvikles fra 13.-31. januar. 

 

TMS 3 Nilsson

Ny sejr fastholder Aalborg Håndbold på førstepladsen

Lukas Nilsson førte an med 11 scoringer, da TMS Ringsted lørdag eftermiddag blev sendt hjem fra Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 36-30. Aalborg Håndbold er dermed fortsat alene...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....

Håndbold i verdensklasse