pokaler_header_new

Billetsalget til “10.000 til håndbold” er halvvejs. 5.500 billetter solgt

Årets udgave af håndbold-eventen ’10.000 til håndbold’ er godt på vej mod målet: At samle 11.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen til en stor håndboldfest 12. november. Der er på nuværende tidspunkt solgt 5.500 billetter – altså halvdelen.

For knap to uger siden offentliggjorde de fire klubber bag ’10.000 til håndbold’ planerne, og siden er det gået støt og roligt med billetsalget via www.10000tilhaandbold.dk.

De fire klubber bag projektet, KIF Kolding, Bjerringbro-Silkeborg, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold,  retter nu fokus på en række salgsinitiativer, så salget forvenets at accelere de kommende uger.

Håndboldfolket har opdaget, at det er en helt særlig oplevelse at overvære håndboldkampe i Jyske Bank Boxen. Så sent som i søndags oplevede Bjerringbro-Silkeborg en unik stemning i hallen under Champions League-kampen mod Atletico Madrid, og de 12.138 tilskuere, der sidste sæson var til ’10.000 til håndbold’ tog også derfra med en positiv oplevelse.

’10.000 til håndbold’ bliver et opgør om Jylland. De to HåndboldLiga-kampe, Bjerringbro-Silkeborg mod Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold mod KIF Kolding, er grundlaget for eventen, der vil samle håndboldfans fra hele Jylland.

 Der bliver bestilt billetter fra alle egne af Jylland, og også mange fynboer har købt adgang til Jyske Bank Boxen 12. november.

Billetter købes på www.10000tilhaandbold.dk.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...