pokal header web

Billetsalget til “10.000 til håndbold” er halvvejs. 5.500 billetter solgt

Årets udgave af håndbold-eventen ’10.000 til håndbold’ er godt på vej mod målet: At samle 11.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen til en stor håndboldfest 12. november. Der er på nuværende tidspunkt solgt 5.500 billetter – altså halvdelen.

For knap to uger siden offentliggjorde de fire klubber bag ’10.000 til håndbold’ planerne, og siden er det gået støt og roligt med billetsalget via www.10000tilhaandbold.dk.

De fire klubber bag projektet, KIF Kolding, Bjerringbro-Silkeborg, Skjern Håndbold og Aalborg Håndbold,  retter nu fokus på en række salgsinitiativer, så salget forvenets at accelere de kommende uger.

Håndboldfolket har opdaget, at det er en helt særlig oplevelse at overvære håndboldkampe i Jyske Bank Boxen. Så sent som i søndags oplevede Bjerringbro-Silkeborg en unik stemning i hallen under Champions League-kampen mod Atletico Madrid, og de 12.138 tilskuere, der sidste sæson var til ’10.000 til håndbold’ tog også derfra med en positiv oplevelse.

’10.000 til håndbold’ bliver et opgør om Jylland. De to HåndboldLiga-kampe, Bjerringbro-Silkeborg mod Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold mod KIF Kolding, er grundlaget for eventen, der vil samle håndboldfans fra hele Jylland.

 Der bliver bestilt billetter fra alle egne af Jylland, og også mange fynboer har købt adgang til Jyske Bank Boxen 12. november.

Billetter købes på www.10000tilhaandbold.dk.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse