pokal header web

Billetsalget til bronzekampen åbner torsdag kl. 10.00

Vores hjemmekamp i bronze-serien bliver spillet mandag 28. maj kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena. Du kan fra på torsdag kl. 10.00 sikre dig din billet og dermed støtte os i jagten på bronzemedaljerne.

– Skuffet men fattet – det er følelsen, vi sidder tilbage med efter semifinaleserien. Vi må erkende nederlaget i semifinalerne til et BSV-mandskab, der var bedst set over de to kampe, siger direktør Jan Larsen.

– Sæsonen er dog langt fra ovre, og nu venter nogle vigtige bronzekampe – her er vi klar til at kæmpe med alt, hvad vi ejer og har for at hente bronzemedaljerne til klubben!

– Over 100.000 tilskuere har allerede besøgt Jutlander Bank Arena i indeværende sæson, hvilket vi er utrolig stolte og taknemmelige for. Den 28. maj venter sæsonens sidste hjemmekamp, hvor vi håber at kunne sikre os bronzemedaljerne og slutte sæsonen af med et brag i en fyldt Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

Modstanderen i bronzekampene bliver taberen af tredje semifinale mellem Skjern Håndbold og GOG Håndbold – denne kamp spilles onsdag aften.

Allerede nu ligger det dog fast, at første bronzekamp bliver på udebane mandag 21. maj kl. 19.30, mens vi spiller hjemme mandag 28. maj kl. 19.30. En eventuel tredje kamp vil blive spillet på udebane torsdag 31. maj kl. 19.30.  

 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse