pokaler_header_new

​Billetsalget til CL-kvartfinalen starter tirsdag kl. 12

Der er nu kommet overblik over reservationer og forpligtelser i form af billetter til den spændende kvartfinale mod Telekom Veszprém i EHF Champions League.

Kampen spilles onsdag 18. maj kl. 18.45.

Der vil derfor blive frigivet et begrænset antal billetter til den vigtige kamp, hvor vi kæmper om en billet til Køln og EHF Final4, hvor de fire bedste hold mødes.

Sidste år skrev vi historie med klubbens første deltagelse nogensinde, og denne sæson er vi opsat på at gøre kunsten efter.

Interessen for kampen har allerede været enorm, så vær klar på tirsdag 3. maj kl. 12.00, når vi sætter billetterne i salg.
 

Se billetpriser her:

Limited edition EHF Champions League kvartfinale halstørklæde
Du kan nu forudbestille det eksklusive halstørklæde og være klar til den vigtige kvartfinale, hvor vi modsat sidste år kan fylde tribunerne og skabe en fantastisk stemning i Sparekassen Danmark Arena.

Forudbestil halstørklædet her.

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...