MicrosoftTeams-image (3)

​Billetsalget til CL-kvartfinalen starter tirsdag kl. 12

Der er nu kommet overblik over reservationer og forpligtelser i form af billetter til den spændende kvartfinale mod Telekom Veszprém i EHF Champions League.

Kampen spilles onsdag 18. maj kl. 18.45.

Der vil derfor blive frigivet et begrænset antal billetter til den vigtige kamp, hvor vi kæmper om en billet til Køln og EHF Final4, hvor de fire bedste hold mødes.

Sidste år skrev vi historie med klubbens første deltagelse nogensinde, og denne sæson er vi opsat på at gøre kunsten efter.

Interessen for kampen har allerede været enorm, så vær klar på tirsdag 3. maj kl. 12.00, når vi sætter billetterne i salg.
 

Se billetpriser her:

Limited edition EHF Champions League kvartfinale halstørklæde
Du kan nu forudbestille det eksklusive halstørklæde og være klar til den vigtige kvartfinale, hvor vi modsat sidste år kan fylde tribunerne og skabe en fantastisk stemning i Sparekassen Danmark Arena.

Forudbestil halstørklædet her.

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse