pokaler_header_new

Billetsalget til semifinalen er i gang

Billetsalget til den kommende semifinale på hjemmebane er nu i gang.

Kampen spilles i Sparekassen Danmark Arena enten onsdag d. 25. maj ELLER 1. juni – begge dage kl. 20.30. 

Først på søndag bliver det afgjort, hvem der er vores kommende modstander. Det sker, når vi skal i direkte duel om 1. pladsen i vores slutspilspulje mod Skjern Håndbold.

Begge hold er sikre på en semifinaleplads, hvilket også er tilfældet i den modsatte gruppe, hvor placeringerne er afgjort. GOG vinder deres slutspilspulje mens Bjerringbro-Silkeborg bliver nummer to.

Det betyder, at ved en sejr på søndag møder vi Bjerringbro-Silkeborg i semifinalerne, som starter på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena på onsdag 25. maj kl. 20.30.

Ellers møder vi GOG og starter på udebane i Gudme med returopgøret en uge efter onsdag 1. juni ligeledes kl. 20.30.
 

Men først gælder det altså slutspilsfinalen på søndag mod Skjern, hvor der stadig er få billetter i salg.

 

Find billetter til både Skjern-kampen samt den ikke fastlagte semifinale her.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.