pokaler_header_new

Billetten til kvartfinalen kan sikres onsdag

Onsdag venter et uhyre vigtigt opgør i EHF Champions League, når vi møder Montpellier HB i Gruppe A kl. 20.45.

Vi er velankommet til Montpellier tirsdag eftermiddag, hvor der venter en sidste træning og de sidste forberedelser inden onsdagens opgør.

Som det ser ud nu, kan vi allerede med en sejr i det franske sikre top 2-placeringen i gruppen og dermed en direkte billet til kvartfinalen. Uklarheder om det hviderussiske hold, Meshkov Brest, kan dog ændre på dette.

Det har dog ingen betydning for onsdagens opgør, som selvfølgelig har vores fulde fokus, når vi går på banen med en klar målsætning om en sejr og to point.

Sidst vi mødte Montpellier var i sæsonens første opgør i EHF Champions League på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi sejrede sikkert med cifrene 36-28.

Det var dog en Montpellier-hold som var plaget af mange skader, og som efter den kamp vandt de næste syv kampe i turneringen – ikke mindst en 7-måls sejr over THW Kiel på hjemmebane.

Deres senest opgør i EHF Champions League var i Kiel, hvor de i det modsatte opgør tabte med ni mål til slutresultatet 35-26.

Vi har nu skrevet historie i turneringen for vores eget vedkommende. Både for at have sikret flest point i gruppespillet i turneringen af alle skandinaviske hold – endda med to kampe tilbage – men også for flest vundne kampe i træk for vores eget vedkommende. Aldrig har vi vundet fem CL-kampe i træk. Onsdag går vi efter den sjette.

Montpellier er en svær udebane med plads til 3.000 tilskuere i FDI Stadium. Læs mere om modstanderen her.

Vi glæder os til at løbe på banen, men ved også, at det kræver, vi er klar fra start.

Kampstart er 20.45. Kampen vises direkte på TV3 Sport med optakt fra 20.30.

#klartilkamp
 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...