pokal header web

Bittert nederlag i sidste sekund

Dagens topkamp blev en målrig affære, hvor gæsterne fra Bjerringbro-Silkeborg desværre trak sejren i land med cifrene 33-34 efter en scoring i absolut sidste sekund.

Det var længe en kamp, der bølgede frem og tilbage, men i størstedelen af anden halvleg var vi et lille skridt foran og var således undervejs foran med tre scoringer.

I slutminutterne viste vi dog ikke den nødvendige koldblodighed og skarphed, og uden scoringer de sidste fem minutter fik vi smidt en 33-31 føring til slutresultatet 33-34.

Fra start var der masser af action i form af mange mål i begge ender. Begge forsvar haltede, og målmændene havde svært ved at få fat i det store.

Det defensive spil hang dog lidt i begge ender af banen, og der var derfor ingen af holdene som kunne trække fra i løbet af de første 30 minutter, og til pausen var BSV-holdet derfor blot foran med en enkelt ved 17-18.

Efter pausen fik vi langsomt vendt tingene til vores fordel, og der da var spillet 40 minutter kunne vi tage fronten for første gang i anden halvleg ved stillingen 23-22.

Vi fortsatte herefter med at være marginalt i teten, og vi fik sågar udbygget forspringet til tre scoringer – og med fem minutter tilbage var vi fortsat i front med to mål.

Derfra kendte vi dog ikke vores besøgelsestid i offensiven, mens vi ikke formåede at lave de afgørende stop i forsvaret.

Tre sætbolde, for i hvert fald at sikre os det ene point blev det til, inden bolden kom på BSVs hænder med 25 sekunder igen, hvor det var helt lige.

I sidste angreb får gæsterne i de døende sekunder smidt bolden ud til Jacob Lassen på fløjen, der går fra en spids vinkel og desværre sætter bolden ind i modsatte kryds.

Det var en tung pille at sluge efter undervejs at have haft alle chancer for at tage den vigtige sejr – en sejr der, i hvert fald midlertidigt, kunne have sendt os op på førstepladsen.

Nu skal vi i stedet hurtigt se frem ad og rette fokus mod lørdag, hvor der allerede venter en ny kamp i Jutlander Bank Arena mod TMS Ringsted. Køb din billet til denne kamp her.

En tak skal også lyde til de 4.511 fremmødte til dagens kamp, hvor størstedelen desværre ikke fik den afslutning, som de fleste havde håbet på.  
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 8, Sebastian Barthold 6, Janus Smarason 5, Andreas Holst 4, Mark Strandgaard 3, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstrup 2, Kristian Sæverås 1, Jesper Meinby 1, René Antonsen 1. 

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Johan Hansen 6, Nikolaj Markussen 6, Mads Øris 5, Nikolaj Øris 5, Jesper Nøddesbo 4, Jacob Lassen 3, August Pedersen 2, Sebastian Skube 2, Michael Knudsen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 5 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann & Jesper Madsen. 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.511.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse