pokaler_header_new

Bittert point-tab efter flot 2. halvleg mod SønderjyskE

Tre sekunder før tid sendte SønderjyskEs bedste spiller, stregspilleren Anders Zachariassen, bolden i mål til øredøvende jubel i den udsolgte hal i Sønderborg. 

26-26 blev slutresultatet efter en meget dramatisk afslutning, hvor et af ligaens mest rutinerede dommerpar lod sig rive med af stemningen i hallen og gav os tre udvisninger i slutfasen samtidig med, at de med 10 sekunder igen syntes, at tiden skulle stoppes, fordi bolden var havnet i nettaget. 

Vi kom bedst fra start og førte 4-1 efter otte minutter, men gik så i stå og spillede generelt en dårlig 1. halvleg – og tabte de sidste syv minutter med 4-1. 

Det gik bedre efter pausen, og vi fik kontakt ved 15-15 efter otte minutter. Efter fire scoringer i træk kom vi foran 17-15 og holdt os i spidsen, indtil hjemmeholdets udligning tre sekunder før tid. Største føring var på tre mål ved bl.a. 24-21, og vi førte 26-24 med to minutter tilbage. Resten af tiden havde hjemmeholdets stort set bolden, og Jacob Bagersted blev vist ud med et halvt minut igen på en meget diskutabel kendelse. 

En absolut godkendt indsats i 2. halvleg og ærgerligt medet pointtab. Vi havde fortjent begge point.

Richard Kappelin vogtede målet hele kampen, mens en små-skadet Ole Erevik så til fra bænken. Marcus Mørk fik sin debut i den røde trøje efter 12 minutters spil af kampen og scorede sit første mål 10 minutter inde i 2. halvleg. 

Stig Bugge spillede halvdelen af tiden på højre fløj og scorede fire mål på fem forsøg, mens Johan Jakobsson, der mærkede lidt til sin lysken-skade under opvarmningen, blev sparret.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...