MicrosoftTeams-image (3)

Bjerringbro-Silkeborg er næste udfordring

Stregspiller Benjamin Jakobsen ser frem til lørdagens topopgør i Sparekassen Danmark Arena, hvor BSH er næste hurdle på Aalborg Håndbolds vej.

Foreløbig har sæsonstarten været mere end godkendt med sejre i alle otte gældende kampe på tværs af Super Cup, HTH Herreligaen, Santander Cup og ikke mindst Machineseeker EHF Champions League.

Den slags giver god selvtillid og tro på endnu mere, forklarer Benjamin Jakobsen, der foreløbig er noteret for 17 fuldtræffere i sæsonen.

– Der er ingen tvivl om, at vi er inde i en god stime. Vi er lykkedes med rigtig mange ting i de kampe vi har spillet indtil videre, så det er klart at det giver et godt fundament før kampen i morgen, som vi går ind til med en god tro på tingene.

Et kig på kalenderen fortæller, at der i hele september måned foreløbig er spillet to kampe om ugen, men det er ikke noget der belaster hos spillertruppen.

– Det kan virke som mange kampe, men det er hverdag for os, og sådan har vi jo haft det i de seneste år, hvor vi møder en stribe gode modstandere to gange om ugen. Det er derfor vi har en bred trup og vi har også vist, at det ikke er noget problem med et tæt kampprogram. Derfor ser vi naturligvis også frem til kampen i morgen mod BSH.

Der er ingen tvivl om, at vi er inde i en god stime. Vi er lykkedes med rigtig mange ting i de kampe vi har spillet indtil videre

- Benjamin Jakobsen

– Det er lidt spændende at se hvor de står, efter de mistede (William, red.) Bogojevic til en skade. Deres spil var til en vis grad bygget op omkring ham, så hvordan de løser det bliver spændende. De har dog gjort det godt indtil videre må man sige, og jeg forventer, at det bliver endnu en hård og udfordrende kamp, hvor vi får lov at slås om de to point, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds nummer 2, der også ser frem til igen at optræde foran det trofaste publikum i Sparekassen Danmark Arena.

– Vi har en rigtig god og stærk hjemmebane, hvor vi med vores egne fans i ryggen plejer at spille et par procent bedre, så der er ingen tvivl om, at det kan være med til at give det sidste løft og gøre forskellen i en tæt kamp, afrunder Benjamin Jakobsen.

Lørdagens opgør har kampstart kl. 16.10 i Sparekassen Danmark Arena lørdag eftermiddag. Der resterer endnu få ledige pladser til kampen, så vil du også med til topopgøret kan du købe billetter lige her.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...