MicrosoftTeams-image (3)

Bjerringbro-Silkeborg er næste udfordring

Stregspiller Benjamin Jakobsen ser frem til lørdagens topopgør i Sparekassen Danmark Arena, hvor BSH er næste hurdle på Aalborg Håndbolds vej.

Foreløbig har sæsonstarten været mere end godkendt med sejre i alle otte gældende kampe på tværs af Super Cup, HTH Herreligaen, Santander Cup og ikke mindst Machineseeker EHF Champions League.

Den slags giver god selvtillid og tro på endnu mere, forklarer Benjamin Jakobsen, der foreløbig er noteret for 17 fuldtræffere i sæsonen.

– Der er ingen tvivl om, at vi er inde i en god stime. Vi er lykkedes med rigtig mange ting i de kampe vi har spillet indtil videre, så det er klart at det giver et godt fundament før kampen i morgen, som vi går ind til med en god tro på tingene.

Et kig på kalenderen fortæller, at der i hele september måned foreløbig er spillet to kampe om ugen, men det er ikke noget der belaster hos spillertruppen.

– Det kan virke som mange kampe, men det er hverdag for os, og sådan har vi jo haft det i de seneste år, hvor vi møder en stribe gode modstandere to gange om ugen. Det er derfor vi har en bred trup og vi har også vist, at det ikke er noget problem med et tæt kampprogram. Derfor ser vi naturligvis også frem til kampen i morgen mod BSH.

Der er ingen tvivl om, at vi er inde i en god stime. Vi er lykkedes med rigtig mange ting i de kampe vi har spillet indtil videre

– Det er lidt spændende at se hvor de står, efter de mistede (William, red.) Bogojevic til en skade. Deres spil var til en vis grad bygget op omkring ham, så hvordan de løser det bliver spændende. De har dog gjort det godt indtil videre må man sige, og jeg forventer, at det bliver endnu en hård og udfordrende kamp, hvor vi får lov at slås om de to point, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds nummer 2, der også ser frem til igen at optræde foran det trofaste publikum i Sparekassen Danmark Arena.

– Vi har en rigtig god og stærk hjemmebane, hvor vi med vores egne fans i ryggen plejer at spille et par procent bedre, så der er ingen tvivl om, at det kan være med til at give det sidste løft og gøre forskellen i en tæt kamp, afrunder Benjamin Jakobsen.

Lørdagens opgør har kampstart kl. 16.10 i Sparekassen Danmark Arena lørdag eftermiddag. Der resterer endnu få ledige pladser til kampen, så vil du også med til topopgøret kan du købe billetter lige her.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse