MicrosoftTeams-image (3)

Bjørnsen og Aalborg Håndbold jagter tredje ligasejr på stribe

Lørdag kl. 18.00 er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebane, hvor det gælder opgøret mod Lemvig-Thyborøn Håndbold i HTH Herreligaen.

Vestjyderne kommer til Aalborg med to liga-nederlag i bagagen, først mod SønderjyskE og senest et snævert et-måls nederlag til Fredericia på hjemmebane.

Hjemmeholdets Kristian Bjørnsen, der senest nettede fem gange i onsdagens sejr over Skanderborg Aarhus Håndbold, er tilfreds med sæsonstarten indtil videre.

– Jeg synes vi har fået en god start, hvor vi har vundet vores kampe. Der er selvfølgelig altid ting der kan blive bedre, men det går den rigtige vej, så jeg mener absolut det har været en godkendt indledning på sæsonen. Personligt har det også været fint nok for min del, så længe vi vinder, så er jeg tilfreds, lyder det fra Kristian Bjørnsen, der venter hård kamp lørdag.

– Det er en kamp vi ganske enkelt skal vinde, men der findes ingen lette kampe i den danske liga. Falder vi blot et par procent i niveau, så står Lemvig-Thyborøn uden tvivl klar til at udnytte det og tage point fra os. Det bliver en hård fysisk kamp, så vi skal være klar både fysisk og mentalt for at vinde kampen, fortsætter Bjørnsen, der elsker at spille i Sparekassen Danmark Arena med en stærk opbakning i ryggen.

Det er en fantastisk opbakning vi har her i Aalborg, hvor publikum giver os lidt ekstra energi, både i medvind og modvind.

- Kristian Bjørnsen

– Fansene betyder utrolig meget, det er der ingen tvivl om. Det er en fantastisk opbakning vi har her i Aalborg, hvor publikum giver os lidt ekstra energi, både i medvind og modvind, så de hjælper os til at tage de point vi skal tage på hjemmebane. Man skal også huske, at det ikke er nemt for udehold at komme her, der er altid tæt på eller helt udsolgt, så det er en arena de fleste hold frygter at komme til, fortæller Kristian Bjørnsen, der i denne uge forlængede sin kontrakt for yderligere en sæson, så han vil være at finde i den røde Aalborg-trøje indtil 2025.

– Først og fremmest er det fantastisk at få mulighed for at forlænge her i Aalborg, hvor både jeg og familien trives utrolig godt. Vi har et hold der vil kæmpe med i toppen både i Danmark og Europa sæson efter sæson, og det er rigtig fedt at være med til.

– Derfor ser jeg også frem til at vi igen skal ud og spille to kampe om uge i både ligaen og Europa, det er det som er fedt, det er det vi træner for. Det bliver et hårdt program, og vi skal passe godt på os selv og bruge de muligheder vi har for at bruge bredden i truppen, så der bliver brug for alle mand i et langt og hårdt efterår, afslutter Aalborg Håndbolds nummer 19.

Morgendagens opgør spilles i Sparekassen Danmark Arena kl. 18.00 og billetter kan fortsat købes online, eller på dagen fra kl. 16.00 i billethuset i Gigantiums foyer.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...