MicrosoftTeams-image (3)

Bliv børnespeaker til Aalborg Håndbolds kamp mod HC Midtjylland

Til kampen mod HC Midtjylland søger vi en håndboldglad dreng eller pige, der er klar på at hjælpe med opråb af spillernes navne inden kampen.

Normalt er det speaker Lars Bech der står for denne opgave, men da kampen 9. oktober er børnedag, så er det naturligvis oplagt at opgaven med at speake dagens holdopstilling bliver givet videre til en ung Aalborg Håndbold-fan.

Lyder det lige som noget for dig eller et barn du kender, så har vi følgende ønsker for at komme i betragtning til rollen:

– Du skal være mellem 10-13 år

– Du skal være klar på at stå på banen foran flere tusinde mennesker

– Du skal kunne, eller kunne lære, navnene på Aalborg Håndbold-spillerne

Har du lyst til at blive speaker for en dag, så lav en lille video hvor du viser hvad du kan, og send den til gbk@aalborghaandbold.dk. Sidste frist for indsendelse er tirsdag den 4. oktober.

Vi udvælger og kontakter en vinder i løbet af onsdag 5. oktober. Den udvalgte dreng eller pige får, udover oplevelsen, også billetter til kampen mod HC Midtjylland til sig selv og tre familiemedlemmer.

Vi glæder os til at se og høre fra rigtig mange mulige speakere.

EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Aleks Olah og Gøran Søgaard Johannessen

Returkamp mod Kolstad onsdag

Onsdag aften er der returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod de norske mestre fra Kolstad, et opgør som Aleks Vlah her ser frem til. Efter lørdagens skuffende 30-30 resultat...
Lemvig2

Første pointtab en realitet

Efter en energiforladt indsats på udebane mod Lemvig-Thyborøn måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag nøjes med uafgjort 30-30 i Herreligaen. Lørdag eftermiddag var Lemvig-Thyborøn Håndbold næste udfordring for Aalborg Håndbold i...
BF Nordjyske Wallpaper (skin) 2560 x 1440

Black Week starter fredag på webshoppen

Fredag, lørdag og søndag er der Black Week på webshoppen, ligesom der fredag fra 9-15 er åbent i Sparekassen Danmark Arena. Her kan man købe de flotte Black Edition spillertrøjer...

Håndbold i verdensklasse