MicrosoftTeams-image (3)

Bliv børnespeaker til Aalborg Håndbolds kamp mod HC Midtjylland

Til kampen mod HC Midtjylland søger vi en håndboldglad dreng eller pige, der er klar på at hjælpe med opråb af spillernes navne inden kampen.

Normalt er det speaker Lars Bech der står for denne opgave, men da kampen 9. oktober er børnedag, så er det naturligvis oplagt at opgaven med at speake dagens holdopstilling bliver givet videre til en ung Aalborg Håndbold-fan.

Lyder det lige som noget for dig eller et barn du kender, så har vi følgende ønsker for at komme i betragtning til rollen:

– Du skal være mellem 10-13 år

– Du skal være klar på at stå på banen foran flere tusinde mennesker

– Du skal kunne, eller kunne lære, navnene på Aalborg Håndbold-spillerne

Har du lyst til at blive speaker for en dag, så lav en lille video hvor du viser hvad du kan, og send den til gbk@aalborghaandbold.dk. Sidste frist for indsendelse er tirsdag den 4. oktober.

Vi udvælger og kontakter en vinder i løbet af onsdag 5. oktober. Den udvalgte dreng eller pige får, udover oplevelsen, også billetter til kampen mod HC Midtjylland til sig selv og tre familiemedlemmer.

Vi glæder os til at se og høre fra rigtig mange mulige speakere.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...