MicrosoftTeams-image (3)

Bliv børnespeaker til Aalborg Håndbolds kamp mod HC Midtjylland

Til kampen mod HC Midtjylland søger vi en håndboldglad dreng eller pige, der er klar på at hjælpe med opråb af spillernes navne inden kampen.

Normalt er det speaker Lars Bech der står for denne opgave, men da kampen 9. oktober er børnedag, så er det naturligvis oplagt at opgaven med at speake dagens holdopstilling bliver givet videre til en ung Aalborg Håndbold-fan.

Lyder det lige som noget for dig eller et barn du kender, så har vi følgende ønsker for at komme i betragtning til rollen:

– Du skal være mellem 10-13 år

– Du skal være klar på at stå på banen foran flere tusinde mennesker

– Du skal kunne, eller kunne lære, navnene på Aalborg Håndbold-spillerne

Har du lyst til at blive speaker for en dag, så lav en lille video hvor du viser hvad du kan, og send den til gbk@aalborghaandbold.dk. Sidste frist for indsendelse er tirsdag den 4. oktober.

Vi udvælger og kontakter en vinder i løbet af onsdag 5. oktober. Den udvalgte dreng eller pige får, udover oplevelsen, også billetter til kampen mod HC Midtjylland til sig selv og tre familiemedlemmer.

Vi glæder os til at se og høre fra rigtig mange mulige speakere.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse