pokal header web

Bliv frivillig

Der er mange opgaver af praktisk karakter, der skal løses i Aalborg Håndbold – specielt på de dage, hvor vi spiller hjemmekampe i Sparekassen Danmark Arena.

Vi har derfor rigtig mange frivillige hjælpere, og har du lyst til at give en hånd med, er du velkommen til at kontakte os på info@aalborghaandbold.dk for at komme i betragtning.

Som frivillig hjælper bliver du en del af et stort fællesskab, hvor vi alle hjælper hinanden og er med til at sørge for, at alt omkring kampene fungerer 100 procent.
Her får du bl.a. mulighed for at møde nye mennesker, komme tættere på, hvor tingene sker – kort sagt: Blive en del af Aalborg Håndbold! 

 

Man gør en forskel, der anerkendes af alle i og omkring klubben.

“Som fan er det en særlig og tilfredsstillende følelse at repræsenterer klubben, hvad end det er, når man står og checker folk ind til spisning, står i bar i café såvel som i VIP eller bruger en hel weekend på at pynte Gigantium forud for historiske opgør mod FC Barcelona. Man gør en forskel. En forskel, der kan ses og mærkes øjeblikkeligt. En forskel, der anerkendes af alle i og omkring klubben. At gøre en forskel er dejligt for alle, men når man er med til at sikre succes for “sin klub”, så er det en helt særlig følelse.

Jeg har selv fulgt Aalborg Håndbold siden starten af 00’erne og har således taget hele rejsen fra ny tilskuer over fast publikum til frivillig. Som frivillig har jeg dog også set relativt nye fans blive integreret i det store fællesskab der opstår både i fanklubben men så sandelig også omkring det frivillige arbejde. Dette fællesskab kombineret med anerkendelsen fra klubben og den tydelige forskel er den helt store motivation bag det frivillige arbejde, jeg udfører for Aalborg Håndbold.”

#sammenstårvistærkest

Håndbold i verdensklasse