pokaler_header_new

Bliv klædt på til semifinalebrag

Snart kan vi invitere tilskuere indenfor i Jutlander Bank Arena for første gang i 2021 – og vi glæder os! I denne tid er der nogle særlige forhold, der gør sig gældende. Har du sikret dig din billet til semifinalebraget, kan du her få hele overblikket over særlig praktisk information.

Efter en fantastisk sejr i GOG mandag kan vi med en sejr eller uafgjort torsdag aften sikre os en plads i DM-finalen, og der er i den grad lagt op til en håndboldfest i en udsolgt Jutlander Bank Arena.

For det bliver nemlig en festdag, når vi for første gang i næsten et halvt år igen får mulighed for at invitere vores trofaste sæsonkortholdere og samarbejdspartnere på håndbold i verdensklasse.

Vi fejrer jeres tilbagevenden på lægterne i Jutlander Bank Arena ved at give en øl/vand samt en slikpose helt gratis til alle tilskuere – udleveringen sker umiddelbart efter scanning af din billet.

Vi opfordrer desuden alle til at møde op i rødt til semifinalebraget.

I denne tid er der som nævnt nogle særlige retningslinjer, og det betyder bl.a. følgende:
 

  • Alle tilskuere skal fremvise gyldigt coronapas og ID ved indgangen til Jutlander Bank Arena. Hav venligst dette klar forud for indgangen.

 

 

  • Man skal være iført mundbind/visir, når man færdes indendørs i Jutlander Bank Arena. Når man sidder på sin plads, er mundbind/visir ikke længere et krav.

 

  • I hver zone vil der være tilknyttet en bod. I denne tid vil der dog være et begrænset udvalg, og til semifinalekampen mod GOG betyder det, at det ikke vil være muligt at forsyne sig med eksempelvis pølser og brød. Det vil dog være muligt at købe øl/vand, sandwich og udvalgt slik.

 

  • Grundet zoneinddelingen vil det ikke være muligt at købe merchandise på kampdage. Vi henviser i stedet til vores online webshop: https://shop.aalborghaandbold.dk/merchandise – du kan her vælge at afhente dine varer til næste hjemmekamp.

 
Få det fulde overblik via dette link.
 

Vi ses til semifinalebrag i Jutlander Bank Arena! Dørene åbner kl. 19.00. 
 
Har du ikke billet til kampen, kan du følge opgøret direkte på TV2 Sport – kampstart er kl. 20.30.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...