MicrosoftTeams-image (3)

Bo Spellerberg før topbrag: Altid super-stemning i Gigantium

35-årige Bo Spellerberg ved godt, at han ikke er den mest populære person i hallen, når KIF Kolding København spiller i Gigantium. Alligevel glæder han sig altid til at spille i Aalborg foran et stort publikum.  På tirsdag 9. december kl. 19.30 er han på banen igen i den nordjyske arena i sin 13. sæson i den hvide Kolding-trøje, hvor han nærmer sig 500 klubkampe foruden 231 A-landskampe og 68 U- og Y-landskampe.
 
-Vi har nogle herlige kampe mod Aalborg Håndbold. Der står altid meget på spil, begge hold giver og tager af et godt hjerte, og så er der altid mange tilskuere i Aalborg, der skaber en fantastisk stemning. Jeg ved godt, at der var en sag med mig i relation til Aalborg for en fem-seks år siden, og at der er lidt i banken fra dengang, men jeg tror ikke, at det betyder så meget mere. Vi er et hold, alle gerne vil vinde over, og vi går til den, når vi spiller, siger Bo Spellerberg, der allerede har hentet en titel i Gigantium i denne sæson, nemlig Super Cup i august – med en sejr på 17-16 over Aalborg Håndbold.
 
Bo Spellerberg er også kendt for sit gode humør og sin humor:
 
-Mon ikke balladen fra den gang er glemt. Aalborg har da ”fået lov” at få to danske mesterskaber siden, kommer det med et stort grin fra veteranen.
 
-Vi har fået en super start på sæsonen både i ligaen og i Champions League – og er også klar til Final4. Vi har et hårdt program, f.eks. spiller vi Champions League mod Besiktas sidst på eftermiddagen søndag og igen i Aalborg tirsdag aften. Vi kunne godt have tænkt os en dag mere mellem kampene, men sådan er gamet. Kampen på tirsdag bliver forhåbentlig en god for-premiere for os i Gigantium i forhold til Final4 sidst i marts. Vi går efter at sikre os så stort et forspring som muligt i ligaen, for programmet bliver ikke mindre hårdt senere på sæsonen med den videre deltagelse i Champions League, Final4 og slutspillet i ligaen, siger Bo Spellerberg, der før skiftet til Kolding i 2002 spillede for FIF i København. Her fik han sin debut på landsholdet i 2000.
 
Vi forventer flere end 4.000 tilskuere til kampen mod Spellerberg, Hvidt, Andersson og co. på tirsdag i Gigantium. Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen mellem ligaens nummer et og nummer to, så kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller købe billetten ved indgangen.
 
 
 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse