pokaler_header_new

Bo Spellerberg før topbrag: Altid super-stemning i Gigantium

35-årige Bo Spellerberg ved godt, at han ikke er den mest populære person i hallen, når KIF Kolding København spiller i Gigantium. Alligevel glæder han sig altid til at spille i Aalborg foran et stort publikum.  På tirsdag 9. december kl. 19.30 er han på banen igen i den nordjyske arena i sin 13. sæson i den hvide Kolding-trøje, hvor han nærmer sig 500 klubkampe foruden 231 A-landskampe og 68 U- og Y-landskampe.
 
-Vi har nogle herlige kampe mod Aalborg Håndbold. Der står altid meget på spil, begge hold giver og tager af et godt hjerte, og så er der altid mange tilskuere i Aalborg, der skaber en fantastisk stemning. Jeg ved godt, at der var en sag med mig i relation til Aalborg for en fem-seks år siden, og at der er lidt i banken fra dengang, men jeg tror ikke, at det betyder så meget mere. Vi er et hold, alle gerne vil vinde over, og vi går til den, når vi spiller, siger Bo Spellerberg, der allerede har hentet en titel i Gigantium i denne sæson, nemlig Super Cup i august – med en sejr på 17-16 over Aalborg Håndbold.
 
Bo Spellerberg er også kendt for sit gode humør og sin humor:
 
-Mon ikke balladen fra den gang er glemt. Aalborg har da ”fået lov” at få to danske mesterskaber siden, kommer det med et stort grin fra veteranen.
 
-Vi har fået en super start på sæsonen både i ligaen og i Champions League – og er også klar til Final4. Vi har et hårdt program, f.eks. spiller vi Champions League mod Besiktas sidst på eftermiddagen søndag og igen i Aalborg tirsdag aften. Vi kunne godt have tænkt os en dag mere mellem kampene, men sådan er gamet. Kampen på tirsdag bliver forhåbentlig en god for-premiere for os i Gigantium i forhold til Final4 sidst i marts. Vi går efter at sikre os så stort et forspring som muligt i ligaen, for programmet bliver ikke mindre hårdt senere på sæsonen med den videre deltagelse i Champions League, Final4 og slutspillet i ligaen, siger Bo Spellerberg, der før skiftet til Kolding i 2002 spillede for FIF i København. Her fik han sin debut på landsholdet i 2000.
 
Vi forventer flere end 4.000 tilskuere til kampen mod Spellerberg, Hvidt, Andersson og co. på tirsdag i Gigantium. Har du endnu ikke sikret dig billet til kampen mellem ligaens nummer et og nummer to, så kan du gøre det på www.aalborghaandbold.dk eller købe billetten ved indgangen.
 
 
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...