MicrosoftTeams-image (3)

Bronzemedaljerne havnede hos GOG trods hård fight

I en tæt affære med hård fight kampen igennem tippede marginalerne til sidst GOGs vej, og de sikrede sig bronzen med en sejr på 25-22 efter 13-11 ved pausen.

Vi gav alt, vi ejede og havde i kampen, men i sæsonens betydende kamp nummer 57 var de berømte marginaler ikke på vores side til slut. En flok slidte spillere måtte derfor forlade banen uden den bronzemedalje, de ellers gav alt for.

Kampen blev indledt i et hæsblæsende tempo, og allerede efter blot syv minutters spil var der scoret ni mål ved stillingen 4-5.

Herefter sneg der sig flere fejl ind hos begge mandskaber, mens Mikael Aggefors og hjemmeholdets Frank Mikkelsen ligeledes diskede op med flere redninger undervejs.
Det satte en stopper for de mange scoringer, og resten af første halvleg blev en tæt og målfattig affære – dog med GOG et lille skridt i front, og de kunne således gå til pause foran 13-11.

Efter pausen fortsatte den intense fight, og spillerne gav sig 110 % i jagten på metal til klubben. Undervejs var vi nede med fem scoringer, men vi gav fortsat ikke op.

Forspringet fik vi ned på et mål i slutfasen, men de tidligere omtalte marginaler og et par topredninger fra Frank Mikkelsen gav GOG bronzen til slut.

Det var dermed det sidste punktum for en lang og flot sæson, der har budt på store håndboldoplevelser med Champions League, Final4 og til slut medaljekampe i 888ligaen.

I morgen fredag kl. 16.30 takker vi af for sæsonen med et afskedsarrangement, som vi afholder i Gigantium. Her skal vi sige tak til de spillere og trænere, der forlader os efter indeværende sæson og hylde disse for deres fantastiske indsats i klubben.

Vi håber, I vil være med til morgendagens arrangement og bakke op om holdet en sidste gang, som I har gjort det så fantastisk sæsonen igennem.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 7, Henrik Jakobsen 4, Mark Strandgaard 4, Emil Jakobsen 4, Niclas Kirkeløkke 2, Torsten Laen 1, Jon Andersen 1, Lars Hald 1, Frederik Clausen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 5, Patrick Wiesmach 5, Andreas Holst 4, Janus Smarason 2, Sebastian Barthold 2, Simon Hald 1, Tobias Ellebæk 1, Jesper Meinby 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:
GOG Håndbold: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.880.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding. .
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse