pokal header web

Bronzemedaljerne havnede hos GOG trods hård fight

I en tæt affære med hård fight kampen igennem tippede marginalerne til sidst GOGs vej, og de sikrede sig bronzen med en sejr på 25-22 efter 13-11 ved pausen.

Vi gav alt, vi ejede og havde i kampen, men i sæsonens betydende kamp nummer 57 var de berømte marginaler ikke på vores side til slut. En flok slidte spillere måtte derfor forlade banen uden den bronzemedalje, de ellers gav alt for.

Kampen blev indledt i et hæsblæsende tempo, og allerede efter blot syv minutters spil var der scoret ni mål ved stillingen 4-5.

Herefter sneg der sig flere fejl ind hos begge mandskaber, mens Mikael Aggefors og hjemmeholdets Frank Mikkelsen ligeledes diskede op med flere redninger undervejs.
Det satte en stopper for de mange scoringer, og resten af første halvleg blev en tæt og målfattig affære – dog med GOG et lille skridt i front, og de kunne således gå til pause foran 13-11.

Efter pausen fortsatte den intense fight, og spillerne gav sig 110 % i jagten på metal til klubben. Undervejs var vi nede med fem scoringer, men vi gav fortsat ikke op.

Forspringet fik vi ned på et mål i slutfasen, men de tidligere omtalte marginaler og et par topredninger fra Frank Mikkelsen gav GOG bronzen til slut.

Det var dermed det sidste punktum for en lang og flot sæson, der har budt på store håndboldoplevelser med Champions League, Final4 og til slut medaljekampe i 888ligaen.

I morgen fredag kl. 16.30 takker vi af for sæsonen med et afskedsarrangement, som vi afholder i Gigantium. Her skal vi sige tak til de spillere og trænere, der forlader os efter indeværende sæson og hylde disse for deres fantastiske indsats i klubben.

Vi håber, I vil være med til morgendagens arrangement og bakke op om holdet en sidste gang, som I har gjort det så fantastisk sæsonen igennem.

MATCHFACTS:

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 7, Henrik Jakobsen 4, Mark Strandgaard 4, Emil Jakobsen 4, Niclas Kirkeløkke 2, Torsten Laen 1, Jon Andersen 1, Lars Hald 1, Frederik Clausen 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 5, Patrick Wiesmach 5, Andreas Holst 4, Janus Smarason 2, Sebastian Barthold 2, Simon Hald 1, Tobias Ellebæk 1, Jesper Meinby 1, René Antonsen 1. 

Udvisninger:
GOG Håndbold: 4 x 2 min
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min

Dagens tilskuertal i SU’VI:T Arena var 1.880.

Dagens dommere var Mads Hansen og Martin Gjeding. .
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse