pokaler_header_new

Bronzemedaljerne skal fordeles

En sejr til os og en sejr til GOG. Det er status efter de to første bronzekampe, og det betyder, at morgendagens opgør endegyldigt afgør hvilket mandskab, der sikrer sig bronzen. Kampen spilles i Gudme med start kl. 19.30.

To udesejre har bronzeserien budt på indtil nu, og vi tager til Fyn med målet om at gøre det til tre på stribe, så vi kan tage bronzemedaljerne med tilbage til Aalborg.

Fælles for de to hidtidige opgør har været, at vi har fået en dårlig start på kampen, og vi har derfor været nødt til at slide og slæbe ekstra for at hænge på fynboerne gennem kampene. Det er vi opsatte på at ændre, og vi er klar til at komme med alt fra første fløjt, så vi kan sikre os bronzen.

Det bliver i alt sjette gang, vi tørner sammen med fynboerne i en betydende kamp i indeværende sæson. Indtil nu har det budt på tre fynske og to nordjyske triumfer. Historikken i sæsonen peger altså på en tæt dyst, og det kan nemt blive de små marginaler, der afgør hvor bronzemedaljerne havner.

Der er dog ingen tvivl om, at vi vil gøre vores ypperste for at udligne statistikken for indbyrdes møder i indeværende sæson.

Vi skal forsøge at bringe bronzemedaljerne i hus uden Buster Juul og Arnór Atlason, der begge sidder ude med skader til den afgørende metal-dyst.

Er du ikke på plads i Gudme, kan du følge kampen direkte på TV2 Sport. Kampen starter kl. 19.30.

 
Afskedsarrangement

HUSK: På fredag kl. 16.30 afholder vi vores afskedsarrangement, hvor vi vil hylde og sige tak til de spillere og trænere, der forlader os efter indeværende sæson. Arrangementet finder sted i Gigantium, og vi vil være vært ved en øl/vand for alle fremmødte.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...