pokal header web

Bronzemedaljerne skal fordeles

En sejr til os og en sejr til GOG. Det er status efter de to første bronzekampe, og det betyder, at morgendagens opgør endegyldigt afgør hvilket mandskab, der sikrer sig bronzen. Kampen spilles i Gudme med start kl. 19.30.

To udesejre har bronzeserien budt på indtil nu, og vi tager til Fyn med målet om at gøre det til tre på stribe, så vi kan tage bronzemedaljerne med tilbage til Aalborg.

Fælles for de to hidtidige opgør har været, at vi har fået en dårlig start på kampen, og vi har derfor været nødt til at slide og slæbe ekstra for at hænge på fynboerne gennem kampene. Det er vi opsatte på at ændre, og vi er klar til at komme med alt fra første fløjt, så vi kan sikre os bronzen.

Det bliver i alt sjette gang, vi tørner sammen med fynboerne i en betydende kamp i indeværende sæson. Indtil nu har det budt på tre fynske og to nordjyske triumfer. Historikken i sæsonen peger altså på en tæt dyst, og det kan nemt blive de små marginaler, der afgør hvor bronzemedaljerne havner.

Der er dog ingen tvivl om, at vi vil gøre vores ypperste for at udligne statistikken for indbyrdes møder i indeværende sæson.

Vi skal forsøge at bringe bronzemedaljerne i hus uden Buster Juul og Arnór Atlason, der begge sidder ude med skader til den afgørende metal-dyst.

Er du ikke på plads i Gudme, kan du følge kampen direkte på TV2 Sport. Kampen starter kl. 19.30.

 
Afskedsarrangement

HUSK: På fredag kl. 16.30 afholder vi vores afskedsarrangement, hvor vi vil hylde og sige tak til de spillere og trænere, der forlader os efter indeværende sæson. Arrangementet finder sted i Gigantium, og vi vil være vært ved en øl/vand for alle fremmødte.

 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse