pokaler_header_new

Buster Juul forlænger med Aalborg Håndbold

 
28-årige Buster Juul har været i klubben siden 2013, og han har nu underskrevet en ny aftale, der løber frem til sommeren 2022.
 
Med sine knap 300 kampe er han den af vores nuværende spillere, der har flest kampe i Aalborg-trøjen. Næsten 900 gange har han kunnet knytte næven efter en scoring, og han er dermed den spiller i klubbens historie med næst flest kampe og mål – kun overgået af Hall of Fame medlem, Håvard Tvedten.
 
Publikumsfavoritten har altså klubbens DNA helt inde under huden, og det er blot en af årsagerne til, at direktør Jan Larsen glæder sig over forlængelsen.
 
– Buster er en utrolig dygtig spiller, og han har gennem årene udviklet sig til at være en af de allerbedste på sin position i HTH Herreligaen. Gennem sine mange år i klubben og sin fantastiske personlighed er han også gået hen og blevet en kulturbærer, og han udfylder derfor også en vigtig rolle i omklædningsrummet og til træning. På alle måder er jeg derfor rigtig glad for, at Buster fortsat skal være en del af Aalborg Håndbold, siger Jan Larsen.
 
– Min tid i Aalborg Håndbold har budt på mange fantastiske oplevelser, men jeg er stadig meget sulten og topmotiveret for at opnå flere store resultater. Klubben og de mange trofaste fans betyder noget helt særligt for mig, og jeg glæder mig til fortsat at være en del af det hele og kæmpe med i toppen af dansk håndbold såvel som på den internationale scene, siger Buster Juul.
 

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...