MicrosoftTeams-image (3)

Buster Juul forventer herrefight mod GOG

Tilbagevendte Buster Juul ser her frem mod torsdagens spændende returopgør i Machineseeker EHF Champions League mod GOG.

I den første af de to 1/8-finaler mod GOG var der et længe ventet comeback til publikumsfavoritten Buster Juul, da han efter få minutter kom på banen for at kaste straffekast – og blev modtaget med stående ovationer fra publikum.

– Det var meget rørende og selvfølgelig en dag jeg havde set frem til i lang tid. Det har også været mit pejlemærke når jeg har passet min dødssyge træning i de mange lange måneder, så det blev virkelig nydt og var en utrolig dejlig oplevelse. Bare det at kunne være med igen er i sig selv fantastisk, og nu kæmper jeg for hurtigst muligt at komme på 100% så jeg kan bidrage endnu, forklarer Buster Juul, inden fokus rettes mod morgendagens vigtige returkamp mod GOG.

– Hvad det bliver for en kamp? Jeg tror det bliver en rigtig herrefight, uden tvivl. Det bliver en kamp hvor alt er på spil og alt bliver efterladt på banen. Jeg forventer, at det bliver marginaler der afgør tingene, stolpe ud og stolpe ind til sidst. For os handler det først og fremmest om at holde hovedet koldt og være bevidste om, at vi har stået i de her situationer før, det har vores modstander ikke, så der har vi noget erfaring vi kan trække på.

Jeg tror det bliver en rigtig herrefight, uden tvivl. Det bliver en kamp hvor alt er på spil og alt bliver efterladt på banen.

I første opgør i Aalborg lykkedes Stefan Madsens mandskab med at diktere kampens tempo og tage farten ud af det berømmede GOG-angreb, en opskrift man i morgen gerne vil følge endnu engang.

– For vores vedkommende handler det først og fremmest om at få stoppet GOG’s kontrafase, både i første og anden bølge, hvor de kan komme med utroligt stort tryk på vores fire-back kæde. Vi er lykkedes halvvejs med missionen hvis vi kan få dem ned i tempo, så de skal spille stationære angreb, men vi ved at det ikke er en nem opgave.

– I modsatte ender tror jeg på, at vi nok skal få scoret vores mål, så det vigtigste for os bliver at få kittet et godt returløb sammen, der stopper deres hurtige mål, lyder analysen fra Aalborg Håndbolds nummer 23, der glæder sig over, at spillerne på banen ikke bliver de eneste i Jyske Bank Arena med et Aalborg Håndbold-logo på trøjen.

Således tager flere end 150 nordjyske fans turen til den fynske hovedstad torsdag aften for give deres opbakning til Aalborg-drengene.

– Det er fantastisk, intet mindre. Det er kanonfedt med opbakningen og man bliver altid overrasket over hvor meget larm og engagement der kan komme fra dem. Vores fans skal vide, at vi værdsætter dem utrolig meget, og vi ved at vi også får brug for den støtte de kommer med, så en stor appel skal lyde herfra til at de giver den alt hvad de kan på tribunerne. De kommer nok i undertal, men forhåbentlig er de i overtal når kampen er forbi, afrunder Buster Juul med et glimt i øjet.

Torsdagens afgørende kamp i Machineseeker EHF Champions League fløjtes i gang kl. 20.45 i Jyske Bank Arena i Odense. Opgøret kan følges direkte på TV3 Sport med optakt fra kl. 20.00.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse