MicrosoftTeams-image (3)

Buster Juul glæder sig til ny europæisk udfordring

Aalborg Håndbolds flyvende venstrefløj ser frem til det torsdag aften går løs med Machineseeker EHF Champions League i Sparekassen Danmark Arena.

Håndboldens fornemmeste klubturnering er dermed tilbage i Aalborg for ottende gang, hvilket Buster Juul og resten af spillertruppen ser frem til.

– Vi glæder os rigtig meget til at få skudt turneringen i gang! Det er på den helt store drøm for os som klub at vinde det trofæ, så det er klart at der skal laves en masse rugbrødsarbejde i grundspillet i turneringen, så vi kan komme i den bedste mulige position, når det hele skal afgøres til foråret, forklarer Buster Juul, der især glæder sig til at møde nogle af de øvrige tophold man er blevet matchet med.

– Ser man på gruppen synes jeg virkelig det er en fed gruppe, hvor der venter mange gode modstandere der kommer her til Aalborg og vil prøve at tage point fra os. Der er jo tre af de fire Final-4 hold fra seneste sæson med i gruppen (THW Kiel, Barça og Lomza Industria Kielce, red.), men vi går benhårdt efter at tage en af de to øverste pladser og komme direkte til kvartfinalerne.

– Det har vi kvaliteten til, og det skal grundlægges med en sejr over Celje på torsdag, der skal vi ikke have nogen slinger i valsen, lyder det videre fra fløjspilleren, der giver følgende skudsmål af Aalborg Håndbold-truppen sæson 2022/23 i forhold til seneste sæson.

– Vi står lige et par grader stærkere vil jeg mene. Det er klart at tilførslen af (Mads, red.) Hoxer og Mikkel (Hansen, red.) giver os en ny dimension og en bredere trup. I den situation vi er i, hvor vi spiller så mange kampe, så er det altafgørende med en bred trup, hvor kvaliteten ikke daler når vi skifter meget ud. Alt i alt vil jeg mene, at vi har givet os selv gode kort på hånden for at kunne indfri vores drømme.

Er kampen tæt i de sidste fem minutter, så ved vi at der kommer ekstra pres fra vores fans når det hele skal afgøres, og det er fedt.

- Buster Juul

– Hvad det kræver for at komme tilbage til Final-4 i Köln som i 2021? Det kræver først og fremmest at vi gør arbejdet ordentligt her i grundspillet. Vi ved, at det med at kunne ramme de rigtige modstandere og en hjemmebanefordel, det er der vi kan finde de 2-3 mål og de små marginaler, der gør forskellen i de afgørende kampe, fortsætter Buster Juul, der i weekenden rundede 1.200 officielle scoringer for Aalborg Håndbold.

En lang række af disse er faldet i Sparekassen Danmark Arena, og betydningen af hjemmebanen kan ikke overvurderes.

– Vi vandt alle 8 europæiske hjemmekampe i den seneste sæson, så det er altafgørende for vores succes med en stærk hjemmebane. Med fare for at gentage mig selv, så bliver der lagt et stort tryk fra vores fans på udeholdet. Er kampen tæt i de sidste fem minutter, så ved vi at der kommer ekstra pres fra vores fans når det hele skal afgøres, og det er fedt. Derfor er det især også på hjemmebane at vi skal lægge grundstenene til en succes i år, afslutter Buster Juul, der onsdag har sidste træningen inden torsdagens premierekampe i Machineseeker EHF Champions League 2022/23.

Du kan fortsat købe billetter til opgøret mod Celje, hvor første bold kastes kl. 18.45.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...