MicrosoftTeams-image (3)

Buster Juul klar til afsked med barndommens hal

23-årige Buster Juul har trådt sine første håndboldskridt, lært de første finter, trænet og spillet i tusindvis af timer i Morten Børup Hallen i Skanderborg, byen, hvor han voksede op og boede, indtil han for godt tre år siden skiftede til Aalborg Håndbold.

På lørdag kl. 16.15 løber Buster Juul på banen i “cigaræsken”, som hallen også kaldes til sin kamp nummer 121 for Aalborg Håndbold. Han er klar igen efter den skulderskade, der holdt ham ude af kampen mod Århus Håndbold i mandags, og på lørdag skal han samtidig tage afsked med hallen i Skanderborg.

Kampen på lørdag er Skanderborgs tredje sidste hjemmekamp i landets mindste liga-hal med plads til kun 300-400 tilskuere – og frygtet af de øvrige hold i ligaen. Først i november står byens nye arena, Fælledhallen, klar til brug.

– Det er jo min barndomshal, og jeg har mange, rigtig gode minder derfra. Det er mærkeligt at tænke på, at det er slut nu, men jeg vil tage ordentlig afsked med hallen med en sejr, så vi også får revanche for vores nederlag dernede sidste sæson, siger Buster Juul.

– Vi er kommet godt fra start, og det skal vi bygge videre på lørdag, men vi ved, at det bliver svært i Skanderborg, siger Buster Juul.

Skanderborg tabte den første kamp til KIF Kolding København og spillede derefter uafgjort mod SønderjyskE. Holdets største profil i denne sæson er højre backen, Kasper Irming, der er vendt hjem til barnsomdklubben, bl.a. efter mange sæsoner i KIF Kolding København. Det hurtige, tekniske spil er fortsat holdets kendetegn med spillere som Morten Kirk Olesen, Rasmus Kaagaard og Martin Mauer Larsen. Kristoffer Laursen er stærk i målet, og fløjspillerne Andreas Væver og Mike Haack er ikke mindst farlige i kontraerne.

Kampen dømmes af Malene Lythje og Dennis Stenrand.

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse