MicrosoftTeams-image (3)

Buster Juul klar til afsked med barndommens hal

23-årige Buster Juul har trådt sine første håndboldskridt, lært de første finter, trænet og spillet i tusindvis af timer i Morten Børup Hallen i Skanderborg, byen, hvor han voksede op og boede, indtil han for godt tre år siden skiftede til Aalborg Håndbold.

På lørdag kl. 16.15 løber Buster Juul på banen i “cigaræsken”, som hallen også kaldes til sin kamp nummer 121 for Aalborg Håndbold. Han er klar igen efter den skulderskade, der holdt ham ude af kampen mod Århus Håndbold i mandags, og på lørdag skal han samtidig tage afsked med hallen i Skanderborg.

Kampen på lørdag er Skanderborgs tredje sidste hjemmekamp i landets mindste liga-hal med plads til kun 300-400 tilskuere – og frygtet af de øvrige hold i ligaen. Først i november står byens nye arena, Fælledhallen, klar til brug.

– Det er jo min barndomshal, og jeg har mange, rigtig gode minder derfra. Det er mærkeligt at tænke på, at det er slut nu, men jeg vil tage ordentlig afsked med hallen med en sejr, så vi også får revanche for vores nederlag dernede sidste sæson, siger Buster Juul.

– Vi er kommet godt fra start, og det skal vi bygge videre på lørdag, men vi ved, at det bliver svært i Skanderborg, siger Buster Juul.

Skanderborg tabte den første kamp til KIF Kolding København og spillede derefter uafgjort mod SønderjyskE. Holdets største profil i denne sæson er højre backen, Kasper Irming, der er vendt hjem til barnsomdklubben, bl.a. efter mange sæsoner i KIF Kolding København. Det hurtige, tekniske spil er fortsat holdets kendetegn med spillere som Morten Kirk Olesen, Rasmus Kaagaard og Martin Mauer Larsen. Kristoffer Laursen er stærk i målet, og fløjspillerne Andreas Væver og Mike Haack er ikke mindst farlige i kontraerne.

Kampen dømmes af Malene Lythje og Dennis Stenrand.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse