pokal header web

Buster Juul: Nu skal guldet hjem til Aalborg

– Vi er et hold, en trup, der er meget sulten efter at vinde titler og få det guld hjem til Aalborg. Der er super humør, og vi glæder os til at komme til hver eneste træning. Samtidig synes jeg, at vi har vist meget høj moral gennem hele sæsonen, hvilket nok oghså skyldes, at vi er en homogen trup, der har det godt sammen. Nu skal det hele gå op i højere enhed, så vi ordner de der Skjern-drenge.

Buster Juul, 24 år, er klar til at spille om DM-guld for anden gang i sin seniorkarrieren. Første gang var i sæsonen 2013-2014 med Nikolaj Jacobsen som cheftræner, hvor vi tabte begge finalekampe til KIF Kolding København – med Aron Kristjansson som cheftræner.

Dengang var det Buster Juuls første sæson i Aalborg Håndbold, hvor han delte fløjpladsen med Håvard Tvedten. Nu er Buster i gang med sin fjerde sæson i Aalborg Håndbold og har også kontrakt næste sæson.

– Som sagt er vores hold meget homogent, vi er alle gode kammerater, og det har givet os en synergi-effekt i forhold til både vores individuelle og kollektive udvikling gennem sæsonen. Vi er og har været stabile og har også et højt topniveau, siger Buster Juul.

– Vores store hjemmepublikum og den kulisse, de skaber i Jutlander Bank Arena, er også med til at løftes vores niveau inde på banen. Det var helt fantastisk i den tredje semifinale mod BSV, og jeg håber, at det gentager sig i morgen i den første finale.

I morgen er Jutlander Bank Arena igen fyldt til bristepunktet – udsolgt med knap 5.000 tilskuere, heraf også en del fra Skjern. Kampen begynder kl. 16.10, ogvi opfordrer tilskuerne til at komme i god tid.

Selv om vores statistik mod Skjern Håndbold ikke har være den bedste i denne sæson, men den hænger Buster Juul sig ikke så meget i, når det gælder første finale.

– Vi føler, at Skjern egentligt står godt til os. Vi kender deres koncept og de enkelte spillere, og så skal vi bare fighte, løbe og spille hinanden gode, som det lykkedes mod BSV, siger Buster Juul, der ved godt, at det bliver tætte kampe med høj intensitet, hvor det også gælder om at ramme det rigtige spændingsniveau.

Kampen dømmes af Jesper Madsen og Mads Dahl Hermann, og har du ikke sikret dig billet til kampen, kan du se den direkte på TV 2.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse