pokal header web

Champions League deltagerne er bekræftet

De 28 hold til VELUX EHF Champions League i sæsonen 2019/2020 er nu bekræftet. De fordeler sig med 16 hold i gruppe A og B og 12 hold i gruppe C og D. Som forventet bliver vi en del af gruppe A eller B og kan derfor se frem til at deltage i det allerfineste selskab med Europas bedste mandskaber.

Champions League gruppespillet starter 11.-15. september, hvor der altså bliver taget hul på den første af i alt 14 gruppekampe.

Formatet er det samme, som vi kender det fra de seneste år med 8 hold i gruppe A og B, hvoraf de 6 bedste hold fra hver gruppe går videre til 1/8 finalerne.

I begyndelsen af næste uge bliver seedningslagene offentliggjort, mens selve lodtrækningen finder sted torsdag 27. juni kl. 18.00.

Allerede nu ligger det dog fast, at vi skal op imod modstand fra øverste hylde, og Barcelona, PSG, THW Kiel samt de forsvarende mestre Vardar er blot nogle af de hold, vi potentielt kan se frem til at møde.

Vil du allerede nu sikre dig adgang til alle vores hjemmekampe næste sæson, herunder naturligvis samtlige Champions League kampe, så kan du købe dit sæsonkort lige her.
 
Samlet liste over hold i gruppespillet af VELUX EHF Champions League 2019/2020

Gruppe A&B
HC Meshkov Brest (BLR)
HC PPD Zagreb (CRO)
Aalborg Handbold (DEN)
SG Flensburg-Handewitt (GER)
Barça (ESP)
Paris Saint-Germain HB (FRA)
Telekom Veszprém HC (HUN)
HC Vardar (MKD)
Elverum (NOR)
PGE VIVE Kielce (POL)
FC Porto Sofarma (POR)
RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)
HC Motor Zaporozhye (UKR)
——————————————–
THW Kiel (GER)
Montpellier Handball (FRA)
MOL-Pick Szeged (HUN)

Gruppe C&D
Cocks (FIN)
Dinamo Bucuresti (ROU)
Chekhovskie Medvedi (RUS)
IK Sävehof (SWE)
Kadetten Schaffhausen (SUI)
Tatran Presov (SVK)
——————————————–
GOG (DEN)
Bidasoa Irun (ESP)
HC Eurofarm Rabotnik (MKD)
Orlen Wisla Plock (POL)
Sporting Lisbon (POR)
IFK Kristianstad (SWE)

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse