MicrosoftTeams-image (3)

Champions League-drama i vente søndag kl. 14.15 i Gigantium

På søndag er det præcis fire måneder siden, vi leverede en pæn overraskelse i Champions League ved på udebane at vinde i Gorenje Velenje i Slovenien. Sejren lød på 30-25 efter en super-indsats.

Søndag kl. 14.15 møder vi slovenerne igen i Gigantium i et rigtigt drama. Vi mangler et enkelt point for at være sikre på deltagelse i 1/8-finalerne i den fornemme turnering, og kravet er derfor ganske enkelt på søndag: Sejr.

SG Flensburg-Handewitt og HSV Hamburg har sikret sig videre deltagelse, og vi kæmper mod netop Gorenje Velenje og Naturhouse La Rioja om de to sidste pladser.

Inden kampen på søndag er vi på tredjepladsen med otte point for otte kampe, mens Gorenje Velenje er nummer fire med seks point for otte kampe og Naturhouse La Rioja er nummer fem med seks point for ni kampe.

– Vi ønsker ikke at blive afhængige af andre resultater, så derfor skal vi vinde. Vi havde et godt tag på dem dernede, men jeg synes, at de virker betydeligt skarpere i deres spil nu end dengang. Jeg forudser en tæt kamp, men kan vi fastholde vort defensive niveau fra Mors-kampen og minimere de tekniske fejl i angrebet, så kan vi vinde, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen.

Stas Skube, kun 1,76 m høj, er det angrebsmæssige omdrejningspunkt på det slovenske hold. Teknisk en spiller i meget høj klasse, og han har allerede scoret 45 mål i Champions League i denne sæson. Højre fløjen Mario Sostaric er næstmest scorende med 44 mål, mens venstre backen Klemen Cehte har scoret 42 mål.

Håvard Tvedten er vores topscorer med 46 mål i Champions Lagues, mens Morten Slundt har scoret 43 og Mads Mensah 42 mål.

Der er franske dommere til kampen på søndag, Stevann Pichon og Laurent Reveret, mens nordmanden Jan Thore Lauritzen er EHF-delegeret til kampen.

Du kan allerede sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk, ligesom du har mulighed for at varme op til kampen med en god søndagsfrokost i Carlsberg Caféen. Du kan købe den på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK  Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi er meget sultne

Torsdag aften venter den første af tre mulige DM-semifinaler, når Skjern Håndbold gæster Sparekassen Danmark Arena. Læs optakt til kampen med anfører René Antonsen. Når Aalborg Håndbold løber på banen...

Håndbold i verdensklasse