MicrosoftTeams-image (3)

Champions League-eventyret er slut: Nederlag i Barcelona

Eventyret i Champions League er slut. 1/8-finalen mod mægtige FC Barcelona blev som ventet endestationen. Favoritterne til den samlede sejr i Champoions League var for stor en mundfuld, og vi tabte 31-20 efter 16-11 ved pausen. Det giver en samlet sejr på 60-42 til det spanske storhold. 

Efter en godkendt 1. halvleg, lykkedes det kun at score ni mål efter pausen. Det skyldtes især mange dårlige afslutninger i slutfasen. Det havde pyntet på slutresultatet, hvis vi havde scoret på chancerne, men det magtede vi ikke, og derfor blev en storsejr til catalanerne. 

Vi kom foran både 1-0 og 2-1, men fra 2-2 så hjemmeholdet sig ikke tilbage. Det blev 10-6, men så fik vi en god periode og kom på 10-8. Afstand igen inden pausen til 16-11. 

Vi fik en meget dårlig start på 2. halvleg, hvor Barcelona scorede fire mål i træk, og så begyndte marchen mod en 10-måls-føring til hjemmeholdet. 

Champions League er slut for vort vedkommende. Nu retter vi fokus på de sidste tre kampe i det spændende slutspil. Her ventes det, at spilletidspunkterne for kampene foreligger mandag eller tirsdag. 

Spillerne vender hjem til en uge præget af diverse landsholds-samlinger og landskampe. Senest har anfører Jacob Bagersted meldt dig i rækken af landsholdsspillere, idet han erstatter René Toft Hansen i Wilbeks trup til Golden League i Danmark i slutningen af næste uge, bl.a. med kamp i Gigantium fredag mod Norge. 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse