pokaler_header_new

Champions League-eventyret er slut: Nederlag i Barcelona

Eventyret i Champions League er slut. 1/8-finalen mod mægtige FC Barcelona blev som ventet endestationen. Favoritterne til den samlede sejr i Champoions League var for stor en mundfuld, og vi tabte 31-20 efter 16-11 ved pausen. Det giver en samlet sejr på 60-42 til det spanske storhold. 

Efter en godkendt 1. halvleg, lykkedes det kun at score ni mål efter pausen. Det skyldtes især mange dårlige afslutninger i slutfasen. Det havde pyntet på slutresultatet, hvis vi havde scoret på chancerne, men det magtede vi ikke, og derfor blev en storsejr til catalanerne. 

Vi kom foran både 1-0 og 2-1, men fra 2-2 så hjemmeholdet sig ikke tilbage. Det blev 10-6, men så fik vi en god periode og kom på 10-8. Afstand igen inden pausen til 16-11. 

Vi fik en meget dårlig start på 2. halvleg, hvor Barcelona scorede fire mål i træk, og så begyndte marchen mod en 10-måls-føring til hjemmeholdet. 

Champions League er slut for vort vedkommende. Nu retter vi fokus på de sidste tre kampe i det spændende slutspil. Her ventes det, at spilletidspunkterne for kampene foreligger mandag eller tirsdag. 

Spillerne vender hjem til en uge præget af diverse landsholds-samlinger og landskampe. Senest har anfører Jacob Bagersted meldt dig i rækken af landsholdsspillere, idet han erstatter René Toft Hansen i Wilbeks trup til Golden League i Danmark i slutningen af næste uge, bl.a. med kamp i Gigantium fredag mod Norge. 

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...