pokal header web

Champions League feberen har ramt Nordjylland

Efter halvandet år uden Champions League håndbold i Aalborg, kan vi på søndag atter slå dørene op til klubhåndboldens fineste turnering – og vi kan i den grad mærke, at det nordjyske håndboldpublikum har hungret efter den største europæiske scene!

I den forgange weekend tog vi hul på gruppespillet med en overbevisende sejr på udebane mod Elverum. På søndag kl. 16.50 fløjtes der til start i vores første VELUX EHF Champions League hjemmekamp, hvor vi har besøg af kroatiske Zagreb.

Mere end 4.000 har allerede sikret sig sin billet til klubhåndboldens flagskibs tilbagevenden i Aalborg, og vi har således på nuværende tidspunkt under 500 ledige billetter til søndagens brag.

– Interessen for søndagens kamp har været ganske stor, og vi mærker tydeligt, at den europæiske håndboldfeber har gjort sit indtog. Det er stort for os at være tilbage i VELUX EHF Champions League, og vi glæder os virkelig til igen at vise vores trofaste fans det absolut ypperste, siger direktør Jan Larsen.

I går (torsdag) åbnede billetsalget til tre af de helt store VELUX EHF Champions League kampe mod henholdsvis Flensborg, Barcelona og Paris, der spilles i oktober og november måned.

15.000 pladser er der i alt til de tre kampe, og allerede under et døgn efter billetsalget åbnede, runder vi snart 13.000 solgte billetter.

– Vi har fået en rigtig fin start på sæsonen, og det har i den grad smittet af. Der venter os nogle kæmpe europæiske oplevelser i Aalborg med besøg fra nogle af Europas største klubber, og det hele skydes i gang med en nøglekamp på søndag – det bliver fantastisk igen at høre Champions League hymnen i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

Du kan fortsat nå at opleve VELUX EHF Champions League festen på allertætteste hold i Jutlander Bank Arena. Du kan sikre dig din billet lige her.
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse