MicrosoftTeams-image (3)

Champions League-kvartfinale sikret

Uden at være i kamp sikrede Aalborg Håndbold torsdag aften en plads i kvartfinalerne i Machineseeker EHF Champions League.

Efter at have vundet opgøret over HC Eurofarm Pelister fra Nordmakedonien onsdag aften, var der også torsdag aften grund til jubel, da resultaterne fra de forskellige opgør rundt om i Europa blev en realitet.

I Aalborg Håndbolds pulje A skulle Paris Saint-Germain, der inden opgøret kæmpede med om den kvartfinale-givende andenplads i puljen, på udebane møde HC Zagreb.

En sejr til Paris var påkrævet hvis favoritterne fra den franske hovedstad skulle holde liv i drømmen om direkte avancement til kvartfinalerne.

Kroaterne leverede dog sensationen med en sejr på 28-26, hvilket betyder at Aalborg Håndbold ikke længere kan indhentes på andenpladsen i puljen – også selvom der endnu resterer én spillerunde i den indledende runde.

Dermed springer Aalborg Håndbold over 1/8-finalerne og avancerer direkte til kvartfinalerne, der afvikles i midtugen i henholdsvis uge 17 og 18 i april måned. Det er blot tredje gang at man er nået til dette stadie af turneringen.

Her skal man møde vinderen af 1/8-finalen mellem nummer tre i pulje B og nummer seks i pulje A. I skrivende stund udgøres disse to hold af de ungarske hold Telekom Veszprém HC og OTP Bank Pick Szeged.

Aalborg Håndbold starter i kvartfinalen på udebane og har dermed fordel af hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena til returopgøret.

Nærmere info om billetsalg til kvartfinalerne følger i den kommende tid når kampene er endeligt fastlagt.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse