MicrosoftTeams-image (3)

Cheftræner Stefan Madsen forlænger med Aalborg Håndbold

Efter flere år som assistenttræner overtog Stefan Madsen cheftrænerposten i 2018. En aftale som i forbindelse med fejringen af mesterskabet i 2020 blev forlænget til 2023 – og som vi nu glædeligt kan meddele er forlænget yderligere to år, så aftalen nu gælder frem til 2025.
 
Siden Madsen overtog posten som cheftræner i 2018, er det blevet til hele tre danske mesterskaber, to pokaltitler, vinder af Super Cup tre år i træk og ikke mindst en finale i EHF Champions League.
 
Han har om nogen været med til at sætte Aalborg Håndbold på ikke bare landkortet, men verdenskortet, og bidraget til sportslig succes samt skrevet historie for dansk herrehåndbold. Det var derfor ikke et svært valg for den nu 45-årige cheftræner.
 
“Min familie og jeg trives godt her i Aalborg, og så længe jeg stadig elsker at gå på arbejde hver dag, var det ikke noget svært valg at forlænge samtidig med, at jeg ser det som et kæmpe skulderklap, at klubben fortsat vil have mig til at styre slagets gang de kommende sæsoner. Det kan jeg ikke gøre alene, og jeg synes, den konstellation vi har fået opbygget omkring holdet, er helt optimal for vores fortsat høje ambitioner og mål for fremtiden,” siger Stefan Madsen.
 
Det gode blik for spillet har blandt andet medført titlen som årets herretræner i dansk håndbold de sidste tre år i træk, hvilket også tyder på, at det, Stefan Madsen har opnået med Aalborg Håndbold, ikke er gået ubemærket hen.
 
“Stefan betyder utrolig meget for klubben både på og uden for banen. Han er en del af Aalborg Håndbolds DNA, og det giver mig en kæmpe tryghed at vide, at vi også kan regne med Stefan de næste mange år. Den udvikling, der er sket, under hans ledelse, og hvad han får ud af de her drenge, er helt fantastisk,” udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.
 
Inden længe starter slutspillet, hvor Stefan Madsen jagter fjerde danske mesterskab i træk i spidsen for Aalborg Håndbold.

Felix Claar Barca

Lige ved og næsten i Barcelona

En stærk og disciplineret indsats med føring ved pausen var ikke nok, da de regerende mestre fra Barça trak fra i slutfasen og sejrede 32-26 i egen hule. Felix Claar...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

33-39

Holdopstillinger til aftenens kamp

Se Aalborg Håndbold og Barcas opstillinger til aftenens kamp i Machineseeker EHF Champions League. Her kan du se de to holds opstillinger til aftens kamp, der fløjtes i gang kl....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-FC Barcelona Foto: Henrik Hansen

Stor udfordring venter torsdag

De regerende mestre fra Barça er torsdag aften modstanderen på udebane i Machineseeker EHF Champions League. Læs optakt til kampen med Mads Hoxer Hangaard. Efter fire kampe i træk med...