pokal header web

Cheftræner Stefan Madsen forlænger med Aalborg Håndbold

Efter flere år som assistenttræner overtog Stefan Madsen cheftrænerposten i 2018. En aftale som i forbindelse med fejringen af mesterskabet i 2020 blev forlænget til 2023 – og som vi nu glædeligt kan meddele er forlænget yderligere to år, så aftalen nu gælder frem til 2025.
 
Siden Madsen overtog posten som cheftræner i 2018, er det blevet til hele tre danske mesterskaber, to pokaltitler, vinder af Super Cup tre år i træk og ikke mindst en finale i EHF Champions League.
 
Han har om nogen været med til at sætte Aalborg Håndbold på ikke bare landkortet, men verdenskortet, og bidraget til sportslig succes samt skrevet historie for dansk herrehåndbold. Det var derfor ikke et svært valg for den nu 45-årige cheftræner.
 
“Min familie og jeg trives godt her i Aalborg, og så længe jeg stadig elsker at gå på arbejde hver dag, var det ikke noget svært valg at forlænge samtidig med, at jeg ser det som et kæmpe skulderklap, at klubben fortsat vil have mig til at styre slagets gang de kommende sæsoner. Det kan jeg ikke gøre alene, og jeg synes, den konstellation vi har fået opbygget omkring holdet, er helt optimal for vores fortsat høje ambitioner og mål for fremtiden,” siger Stefan Madsen.
 
Det gode blik for spillet har blandt andet medført titlen som årets herretræner i dansk håndbold de sidste tre år i træk, hvilket også tyder på, at det, Stefan Madsen har opnået med Aalborg Håndbold, ikke er gået ubemærket hen.
 
“Stefan betyder utrolig meget for klubben både på og uden for banen. Han er en del af Aalborg Håndbolds DNA, og det giver mig en kæmpe tryghed at vide, at vi også kan regne med Stefan de næste mange år. Den udvikling, der er sket, under hans ledelse, og hvad han får ud af de her drenge, er helt fantastisk,” udtaler direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.
 
Inden længe starter slutspillet, hvor Stefan Madsen jagter fjerde danske mesterskab i træk i spidsen for Aalborg Håndbold.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse