pokal header web

Cheftræneren sætter ord på det kommende slutspil

Cheftræner Aron Kristjansson giver sit syn på det kommende slutspil, forberedelserne hertil og hvad der bliver afgørende.

Landsholdspausen er nu overstået, og allerede onsdag går det løs med slutspilshåndbold, hvor vi på udebane møder TTH Holstebro.

I slutspillet er vi havnet i Pulje 1 med Skjern Håndbold, TTH Holstebro og Århus Håndbold. Skjern har to point med fra grundspillet, mens vi har et enkelt point.

Dette point fik vi efter en fantastisk afslutning på grundspillet i 888ligaen, hvor vi med en sejr over GOG og hjælp fra Nordsjælland rykkede forbi TTH Holstebro i tabellen. Netop denne afslutning kan ifølge Aron have stor betydning.

– Det var en rigtig god afslutning for os. Vi har haft mange kampe i løbet af sæsonen, hvor vi har spillet godt men ikke haft den fornødne skarphed eller det fornødne held til slut. Derfor var det en forløsning, da det hele gik op i en højere enhed hjemme i Jutlander Bank Arena i en topfyldt hal. Det var rigtig vigtigt, at vi fik fjerdepladsen – både mentalt men selvfølgelig også ved at få et point med i slutspillet, siger Aron Kristjansson.

Nu har der været landskampspause, hvor der har været mulighed for at få ladt op mentalt og fysisk ovenpå en hård sæson med Champions League håndbold.

– Vi har været hårdt belastet i løbet af sæsonen, så fokusset henover påsken lå på at komme sig mentalt og fysisk. Op mod første kamp i slutspillet har vi intensiveret træningen, så vi er skarpe, når der fløjtes til start onsdag.

Og målet for den resterende del af sæsonen er helt klart.

– Vi går efter medaljer, hvilket har været målet fra starten af sæsonen. Men det er klart, at vores fokus i første omgang er rettet mod at nå semifinalen.

Kampen for at nå målsætningen starter som tidligere nævnt allerede onsdag 11. april med en uhyre vigtig udekamp mod TTH Holstebro.

Til slut giver Aron sit syn på hvilke tre ting, der bliver afgørende for at opnå den ønskede målsætning.

– Defensiv stabilitet, skabe fart i angrebsspillet og undgå skader – det er de tre ting, jeg vil pege på som værende afgørende for succes i slutspillet.

Første gang vi går på banen hjemme i Jutlander Bank Arena i slutspillet er på lørdag, når Århus Håndbold kommer på besøg med kampstart kl. 18.15. Du kan købe din billet til denne kamp samt de øvrige to hjemmekampe lige her.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse