MicrosoftTeams-image (3)

Cheftræneren sætter ord på slutspillet

Vi er halvvejs i årets slutspil, og det er derfor et passende tidspunkt til at gøre status. Cheftræner Stefan Madsen har derfor sat ord på slutspillet indtil nu og de kommende udfordringer.

Kigger man på tabellen, har vi bragt os i en gunstig situation. Vi topper nemlig slutspilspulje 1 med 6 point – derefter følger Skjern med 4 point, TTH Holstebro med 3 point og SønderjyskE med 2 point.

Overordnet set er det da også en glad cheftræner, der kan se tilbage på de tre første slutspilskampe.

– Jeg er fint tilfreds med måden, hvorpå vi har indledt dette slutspil. Dog er jeg skuffet over vores seneste kamp mod TTH og specielt vores manglende effektivitet i opgøret. Alligevel hæfter jeg mig ved, at selvom vi langt fra rammer vanlig niveau, er vi stadig tæt på at tage point i kampen, siger Stefan Madsen.

Han glæder sig til anden halvdel, hvor vi med en sejr er semifinaleklar, mens to sejre vil sikre os førstepladsen – og netop sejre er også det overordnede tema.

– Det store fokus er at sikre os sejre – der er ikke noget at rafle om. Det er pointene, der tæller. Jeg glæder mig til udfordringerne startende med en benhård krig i Skjern på mandag.

– Vi slutter med to hjemmekampe i Jutlander Bank Arena, som jeg i den grad også ser frem til. Jeg håber på fuldt hus, så vi sammen kan sætte en fed streg under, at vi i Aalborg har en mastodont af en hjemmebane, slutter Stefan Madsen.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse