MicrosoftTeams-image (3)

Cheftræneren: Vi skal fighte 60 minutter lørdag

– Jeg havde sagt til spillerne, at det ville blive en hård fight i Nordsjælland i onsdags. Det blev det så ikke, fordi Nordsjælland ikke bød på mere end de gjorde. Til gengæld kan jeg så godt garantere, at der bliver brug for fighten mod Viborg i hjemmekampen på lørdag.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen ved, at det bliver 60 minutters med fuld power for at besejre Viborg, der ikke mindst efter jul har kæmpet flot og hentet mange overraskende point.

– Deres offensive forsvar er meget stærk. Det kræver stor løbe-villighed af alle seks spillere, der er på banen og stor sikkerhed i afleveringerne, fordi vi bliver presset hårdt mand for mand. Vi løste det fint i første runde i Viborg, hvor vi vandt 25-16, men vi er forberedte på en tæt kamp, siger Nikolaj Jacobsen.

– Fungerer vort eget forsvar til gengæld godt, og Ole og Johan står godt, så er der basis for mange kontra-mål, som vi også havde held med i Nordsjælland i onsdags. Det er så dejligt nemme mål, og vi skal frem på banen både på fløjene og med stregspillerne i midten.

Viborg HK imponerede senest i onsdags ved at spille uafgjort i SønderjyskE, der misbrugte straffekast efter tid. Stefan Nielsen er især størk i det offensive angreb, og i angrebet er det spillerne som Rasmus Overby, Peter Krogh, Jimmi Riis, Rasmus Carlsen og Rene Bach Madsen, der skal holdes øje med.

Det er fortsat tvivlsom, om Nikolaj Jacobsen får holdets topscorer Johan Jakobsson klar til kampen. Hans ryg-skade giver fortsat problemer, men ellers har cheftræneren alle spillere klar til kamp.

Kampen fløjtes i gang i Gigantium lørdag kl. 15.00 af de to dommere Henrik Mathiasen og Hans Henrik Staal.

REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...

Håndbold i verdensklasse