MicrosoftTeams-image (3)

Cheftræneren: Vi skal spille kampen på vores præmisser

– Vi skal spille kampen på vores præmisser, og det vil sige med godt forsvarsspil, mange redninger og koncentreret og hurtigt angrebsspil. Undgå fejl, så Århus ikke får gang i kontraerne.

Sådan lyder det fra cheftræner Jesper Jensen før topopgøret i Boxer Herreligaen onsdag kl. 18.30 mod Århus Håndbold i Jutlander Bank Arena. Kampen gælder to meget vigtige point for at fastholde placeringen i toppen af den meget tætte liga.

– Vi skal bygge videre på de gode takter, vi viste mod St. Gallen i lørdags og tage styringen i kampen over alle 60 minutter. Det er vores intention, og vi er alle opsatte på at levere en god kamp her på hjemmebanen, siger Jesper Jensen, der råder over samme mandskab som mod St. Gallen.

Århus Håndbold har stærke keepere i Emil Nielsen og Jens Fredsgaard, og bagkæden tæller spillere som Torben Petersen, Kasper Olsen, Rune Ohm, Henrik Hansen, Frederik Krarup, Sebastian Henneberg og Elijan Dzankovic.  På fløjene Stian Brevik, Frederik Schilling, Rasmus Nielsen og Sigvaldi Gudjonsson. På stregen Mads Kalstrup og Morten Bjørnshauge.

Kampen dømmes af Thomas Kalisz Nielsen og Michael Søegaard.

Der er stor interesse for kampen, og vi forventer omkring 3.500 tilskuere på lægterne. Du kan fortsat sikre dig billet på www.aalborghaandbold.dk, og du kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen. Bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.

 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse