MicrosoftTeams-image (3)

CL-brag søndag i Gigantium: Dunkerque et hold med stort H

Når vi søndag kl. 16.50 møder de franske mestre, Dunkerque, i Champions League, står vi over for et hold uden de store stjerner. Derimod er det et hold med stort H bestående af meget dygtige og erfarne spillere, som både i sidste sæson, hvor det blev til et overraskende mesterskab, og i denne sæson har opnået flotte resultater i den hjemlige liga.

For få uger siden blev Mikkel Hansen og Paris sendt hjem fra det nordfranske med et nederlag på 27-26. Det har til gengæld knebet mere med resultaterne i Champions League, hvor deres eneste sejr kom på udebane i Zaporozhye med 23-21.  Vi vandt 26-21 i Dunkerque søndag 28. september.

– Kampen har utrolig stor betydning for begge hold. Vi kan komme tæt på 1/8-finalerne med en sejr, mens det er Dunkerques sidste chance for at bevare chancen for at komme videre fra puljen. Man skal ikke undervurdere holdet ud fra deres beskedne pointhøst i puljen, siger cheftræner Jesper Jensen, der håber på massiv opbakning fra et talstærkt publikum i Gigantium.

Der er stor forhåndsinteresse for kampen. Ca. 3.800 har allerede sikret sig billet, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Jesper Jensens tropper finpudser taktikken ved den sidste træning lørdag, hvor han også får et overblik over skadesituationen på holdet.

Kampen dømmes af Lars Geipel og Marcus Helbig, Tyskland, og den EHF-delegerede til kampen er Tono Huelin fra Spanien.

 

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse