pokaler_header_new

CL-brag søndag i Gigantium: Dunkerque et hold med stort H

Når vi søndag kl. 16.50 møder de franske mestre, Dunkerque, i Champions League, står vi over for et hold uden de store stjerner. Derimod er det et hold med stort H bestående af meget dygtige og erfarne spillere, som både i sidste sæson, hvor det blev til et overraskende mesterskab, og i denne sæson har opnået flotte resultater i den hjemlige liga.

For få uger siden blev Mikkel Hansen og Paris sendt hjem fra det nordfranske med et nederlag på 27-26. Det har til gengæld knebet mere med resultaterne i Champions League, hvor deres eneste sejr kom på udebane i Zaporozhye med 23-21.  Vi vandt 26-21 i Dunkerque søndag 28. september.

– Kampen har utrolig stor betydning for begge hold. Vi kan komme tæt på 1/8-finalerne med en sejr, mens det er Dunkerques sidste chance for at bevare chancen for at komme videre fra puljen. Man skal ikke undervurdere holdet ud fra deres beskedne pointhøst i puljen, siger cheftræner Jesper Jensen, der håber på massiv opbakning fra et talstærkt publikum i Gigantium.

Der er stor forhåndsinteresse for kampen. Ca. 3.800 har allerede sikret sig billet, og det er fortsat muligt at købe billetter på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Jesper Jensens tropper finpudser taktikken ved den sidste træning lørdag, hvor han også får et overblik over skadesituationen på holdet.

Kampen dømmes af Lars Geipel og Marcus Helbig, Tyskland, og den EHF-delegerede til kampen er Tono Huelin fra Spanien.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...