MicrosoftTeams-image (3)

​CL-kvartfinaler fastlagt + Mors-Thy kampen

De kommende kvartfinalekampe i EHF Champions League mod ungarske Telekom Veszprem HC er nu endeligt fastlagt.

Vi starter derfor på udebane i Veszprem torsdag 12. maj kl. 18.45, mens returopgøret på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena er fastlagt til onsdag 18. maj kl. 18.45.

Kampene er en direkte duel om en billet til EHF FINAL4 i Køln, som vi vil gøre alt for endnu engang at være en del af. Den samlede vinder over de to kampe går videre i turneringen blandt de fire bedste.

Vi er forpligtet til at reservere billetter til Det Europæiske Håndboldforbund, Telekom Veszprem HC m.fl., og vi afventer derfor afklaring omkring disse, før vi kan frigive evt. overskydende billetter til salg. Vi melder nærmere ud, så snart vi ved mere om muligheden for salg af billetter – forventeligt i slutningen af april. 

Sæsonkort er naturligvis gyldige til kvartfinalen på hjemmebane.

Spisning i DRINX Café​en
Har du billet til kampen, kan du allerede nu tilkøbe en 2-retters menu i DRINX Caféen. På menuen er der i dagens anledning:
– Salat med ærter, radiser, syrnet fløde & saltmandler 
– Rosastegt kavlecoulotte med ristede kartofler & sauce bearnaise 
– Jordbærkompot med vaniljeskum

Tilkøb spisning her.

Sidste slutspilskamp fastlagt
Brikkerne er ligeledes faldet på plads i forhold til den resterende slutspilskamp på hjemmebane mod Mors-Thy Håndbold. Denne er nu endegyldigt fastlagt til søndag 15. maj kl. 15.00. Billetsalget hertil er allerede i gang. 

Køb billet til ligakampen her.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...
arena-kval-2023-min

Praktisk information til første semifinale

Læs praktiske informationer til aftenens semifinale mod Skjern Håndbold i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til kampen – køb dem via linket herunder. Find billetter...

Håndbold i verdensklasse