pokaler_header_new

​CL-kvartfinaler fastlagt + Mors-Thy kampen

De kommende kvartfinalekampe i EHF Champions League mod ungarske Telekom Veszprem HC er nu endeligt fastlagt.

Vi starter derfor på udebane i Veszprem torsdag 12. maj kl. 18.45, mens returopgøret på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena er fastlagt til onsdag 18. maj kl. 18.45.

Kampene er en direkte duel om en billet til EHF FINAL4 i Køln, som vi vil gøre alt for endnu engang at være en del af. Den samlede vinder over de to kampe går videre i turneringen blandt de fire bedste.

Vi er forpligtet til at reservere billetter til Det Europæiske Håndboldforbund, Telekom Veszprem HC m.fl., og vi afventer derfor afklaring omkring disse, før vi kan frigive evt. overskydende billetter til salg. Vi melder nærmere ud, så snart vi ved mere om muligheden for salg af billetter – forventeligt i slutningen af april. 

Sæsonkort er naturligvis gyldige til kvartfinalen på hjemmebane.

Spisning i DRINX Café​en
Har du billet til kampen, kan du allerede nu tilkøbe en 2-retters menu i DRINX Caféen. På menuen er der i dagens anledning:
– Salat med ærter, radiser, syrnet fløde & saltmandler 
– Rosastegt kavlecoulotte med ristede kartofler & sauce bearnaise 
– Jordbærkompot med vaniljeskum

Tilkøb spisning her.

Sidste slutspilskamp fastlagt
Brikkerne er ligeledes faldet på plads i forhold til den resterende slutspilskamp på hjemmebane mod Mors-Thy Håndbold. Denne er nu endegyldigt fastlagt til søndag 15. maj kl. 15.00. Billetsalget hertil er allerede i gang. 

Køb billet til ligakampen her.

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...