pokaler_header_new

CL-modstandere er på plads

I dag blev der foretaget lodtrækning til gruppespillet af næste sæsons EHF Champions League, og der venter os en uhyre interessant pulje med masser af spændende kampe på programmet – se gruppeoversigten nederst i nyheden.

Den forgangne sæson nåede vores europæiske eventyr sit hidtidige højdepunkt med en historisk andenplads efter finalenederlag mod FC Barcelona ved EHF Final4 i Køln.

Næste sæson går vi igen på jagt mod nye mål, og det bliver bl.a. mod to mandskaber, vi aldrig tidligere har mødt – nemlig franske Montpellier og makedonske Vardar.

Derudover kan vi også se frem til nogle særdeles spændende opgør mod de to hold i gruppen fra øverste seedningslag i form af de nykårede tyske og ungarske mestre, henholdsvis THW Kiel og Pick Szeged.

Der bliver også et nordisk brag på programmet, når vi møder norske Elverum. De to sidste gruppemodstandere bliver hviderussiske Meshkov Brest og kroatiske Zagreb. 

Gruppen består altså i alt af otte hold, og første puljekamp i EHF Champions League spilles til september. De seks bedste hold fra hver pulje går videre til knockout-fasen – heraf går nummer 1 og 2 direkte videre til kvartfinalen, mens nummer 3-6 går videre til 1/8-finalen. 

EHF Champions League gruppe A:

MOL-Pick Szeged
THW Kiel
HC Vardar 1961
AALBORG HÅNDBOLD
HC Meshkov Brest
Montpellier HB
HC PPD Zagreb
Elverum Handball

EHF Champions League gruppe B:

Paris-Saint Germain Handball
Barcá
FC Porto
Lomza Vive Kielce
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém HC
C.S. Dinamo Bucuresti
HC Motor

 

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...