MicrosoftTeams-image (3)

CL-modstandere er på plads

I dag blev der foretaget lodtrækning til gruppespillet af næste sæsons EHF Champions League, og der venter os en uhyre interessant pulje med masser af spændende kampe på programmet – se gruppeoversigten nederst i nyheden.

Den forgangne sæson nåede vores europæiske eventyr sit hidtidige højdepunkt med en historisk andenplads efter finalenederlag mod FC Barcelona ved EHF Final4 i Køln.

Næste sæson går vi igen på jagt mod nye mål, og det bliver bl.a. mod to mandskaber, vi aldrig tidligere har mødt – nemlig franske Montpellier og makedonske Vardar.

Derudover kan vi også se frem til nogle særdeles spændende opgør mod de to hold i gruppen fra øverste seedningslag i form af de nykårede tyske og ungarske mestre, henholdsvis THW Kiel og Pick Szeged.

Der bliver også et nordisk brag på programmet, når vi møder norske Elverum. De to sidste gruppemodstandere bliver hviderussiske Meshkov Brest og kroatiske Zagreb. 

Gruppen består altså i alt af otte hold, og første puljekamp i EHF Champions League spilles til september. De seks bedste hold fra hver pulje går videre til knockout-fasen – heraf går nummer 1 og 2 direkte videre til kvartfinalen, mens nummer 3-6 går videre til 1/8-finalen. 

EHF Champions League gruppe A:

MOL-Pick Szeged
THW Kiel
HC Vardar 1961
AALBORG HÅNDBOLD
HC Meshkov Brest
Montpellier HB
HC PPD Zagreb
Elverum Handball

EHF Champions League gruppe B:

Paris-Saint Germain Handball
Barcá
FC Porto
Lomza Vive Kielce
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém HC
C.S. Dinamo Bucuresti
HC Motor

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse