MicrosoftTeams-image (3)

CL-modstandere er på plads

I dag blev der foretaget lodtrækning til gruppespillet af næste sæsons EHF Champions League, og der venter os en uhyre interessant pulje med masser af spændende kampe på programmet – se gruppeoversigten nederst i nyheden.

Den forgangne sæson nåede vores europæiske eventyr sit hidtidige højdepunkt med en historisk andenplads efter finalenederlag mod FC Barcelona ved EHF Final4 i Køln.

Næste sæson går vi igen på jagt mod nye mål, og det bliver bl.a. mod to mandskaber, vi aldrig tidligere har mødt – nemlig franske Montpellier og makedonske Vardar.

Derudover kan vi også se frem til nogle særdeles spændende opgør mod de to hold i gruppen fra øverste seedningslag i form af de nykårede tyske og ungarske mestre, henholdsvis THW Kiel og Pick Szeged.

Der bliver også et nordisk brag på programmet, når vi møder norske Elverum. De to sidste gruppemodstandere bliver hviderussiske Meshkov Brest og kroatiske Zagreb. 

Gruppen består altså i alt af otte hold, og første puljekamp i EHF Champions League spilles til september. De seks bedste hold fra hver pulje går videre til knockout-fasen – heraf går nummer 1 og 2 direkte videre til kvartfinalen, mens nummer 3-6 går videre til 1/8-finalen. 

EHF Champions League gruppe A:

MOL-Pick Szeged
THW Kiel
HC Vardar 1961
AALBORG HÅNDBOLD
HC Meshkov Brest
Montpellier HB
HC PPD Zagreb
Elverum Handball

EHF Champions League gruppe B:

Paris-Saint Germain Handball
Barcá
FC Porto
Lomza Vive Kielce
SG Flensburg-Handewitt
Telekom Veszprém HC
C.S. Dinamo Bucuresti
HC Motor

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse