MicrosoftTeams-image (3)

CL-toget kører igen!

 
Efter tre uger uden Champions League håndbold i Aalborg er verdens største klubturnering nu igen tilbage på nordjysk grund, hvor vi onsdag får hviderussisk besøg i Jutlander Bank Arena.
 
Det sæsonens fjerde gruppekamp i EHF Champions League, hvor vi hidtil har hentet fire point, hvilket placerer os på en øjeblikkelig tredjeplads side om side med THW Kiel.
 
HC Meshkov Brest har fortsat deres første point til gode i denne CL-sæson. Man skal dog ikke tage fejl af hviderusserne, der har et rigtigt solidt mandskab, og de har været en fast bestanddel af EHF Champions League i adskillige sæsoner – og i seneste sæson spillede de sig frem til kvartfinalen efter en flot fjerdeplads i gruppespillet foran hold som Pick Szeged, Porto og Vardar.
 
I indeværende sæson har de trods nederlagene spillet tætte kampe mod både THW Kiel og Pick Szeged, og det vidner om et slagkraftigt mandskab og også en opgave, vi bestemt ikke må tage for let på.
 
Aftenens opgør er uhyre vigtigt for at sikre os flere point til CL-kontoen og dermed fastholde vores placering helt i toppen af gruppe A.
 
Som til alle vores øvrige kampe i Jutlander Bank Arena går vi dog altid på banen for at vinde, og der er aftenens kamp naturligvis ingen undtagelse!
 
Der er fortsat ledige billetter til kampen, disse kan købes ved at klikke her. Kampstart er kl. 18.45.

Du kan læse mere om HC Meshkov Brest ved at klikke her. 
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse