pokaler_header_new

CL vendte tilbage med et brag og to point

Sæsonens første hjemmekamp i EHF Champions League endte med en dejlig sejr på 36-28 mod Montpellier i en flot kulisse foran mere end 4.200 tilskuere i Jutlander Bank Arena. 

Det var dog gæsterne fra Montpellier, der kom bedst fra land i kampens tidlige minutter, og det franske mandskab bragte sig hurtigt i front 2-0.

Herfra tog vi kontrol på kampen, og med fem mål på stribe fik vi skabt et lille forspring.

Det udbyggede vi frem mod pausen, og vi gik således i omklædningsrummet foran 18-13 efter en første halvleg, hvor særligt Lukas Sandell var brandvarm med otte scoringer de første 30 minutter.

Efter pausen begyndte gæsterne at spise af vores forspring, og cirka halvvejs i anden halvleg var forspringet reduceret til et enkelt mål.

Vi havde sværere ved at komme igennem deres defensiv, og tog initiativ ved at skifte til 7 mod 6 spillet.

Det hjalp til at få offensiven til at flyde bedre igen, og defensivt stod vi solidt og fik også gang i kontramaskinen.

Vi trak derfor fra igen, og i slutminutterne kom der aldrig tvivl om udfaldet. Vi udbyggede i stedet føringen, og endte med en sikker sejr på 36-28.

Det var en flot holdpræstation i en rigtig fin kulisse, hvor de mange fremmødte skabte en god stemning omkring sæsonens første EHF Champions League kamp i Aalborg.

Med sejren har vi dermed hentet fire point ud af lige så mange mulige efter to gruppespilskampe. Næste opgave er nu på lørdag, hvor vi i den hjemlige HTH Herreliga møder Skanderborg Aarhus Håndbold på udebane. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Lukas Sandell 11, Buster Juul 6, Kristian Bjørnsen 6, Felix Claar 5, Henrik Møllgaard 3, Benjamin Jakobsen 2, Jesper Nielsen 1, Martin Larsen 1, Nikolaj Læsø 1.

Montpellier HB målscorere:
Kyllian Villeminot 6, Veron Nacinovic 4, Arthur Lenne 4, Lucas Pellas 3, Yanis Lenne 3, Benjamin Bataille 2, Olafur Gudmundsson 2, Marko Panic 2, Diego Simonet 1, Julien Bos 1.Udvisninger:Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.

Montpellier HB: 7 x 2 min.

 

Redninger:

Simon Gade: 13/40 (32 %)

Marin Sego: 5/23 (22 %)
Kevin Bonnefoi: 5/23 (22 %)

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.237.

ehf_flag

Her er vores CL-gruppe sæson 2022/23

Fredag formiddag blev de 16 hold i EHF Champions League sæson 2022/23 inddelt i to puljer, og det er derfor nu fastlagt, hvilke syv hold vi skal møde i det...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Vi skal spille EHF Champions League næste sæson!

Vi er blevet tildelt et wildcard til den største europæiske håndboldturnering. Mandag formiddag er det blevet offentliggjort, hvilke syv hold der får et wildcard – og en billet direkte ind...
clfinal42021

Vores CL-skæbne afgøres mandag

Syv wildcards er på spil til næste sæsons udgave af EHF Champions League, og mandag bliver det offentliggjort, hvilke hold disse tildeles – og hvem der derfor kan se frem...