MicrosoftTeams-image (3)

Dårlig sidste akt inden VM-pausen: Sæsonens dårligste kamp

På en dag, hvor hverken forsvar eller angreb fungerede måtte vi forlade den jyske hovedstad med et nederlag på 27-22 efter 12-9 ved pausen. Hjemmeholdet spillede heller ikke godt, men var mindst dårlig – i en generel dårligt spillet håndboldkamp, som fandt den rette vinder. 

Vi kom bagud 2-0, men bragte os foran 4-2. Århus kom på 4-4 efter 10 minutter, og så var hjemmeholdet ellers foran resten af kampen. Det blev 8-4, inden vi fik scoret igen, og vi gik til pausen bagud med tre mål. 

Vi indledte 2. halvleg med to scoringer til 11-12, men det blev 14-11, og den afstand holdt til 18-15. Så forsøgte vi med offensivt forsvar, men lige lidt hjalp det. Så spillede Århus bolden ind på stregen til store stærke Fredrik Pettersson, der scorede syv af hjemmeholdets sidste 10 mål. 

Ikke mindst 2. halvleg var præget af tekniske fejl fra vores side – mange fejl, der resulterede i direkte kontraer til hjemmeholdet, der vandt den fase 10-1. 

Vores bedste spiller var – uden sammenligning – Johan Sjöstrand i målet. Han var super spillede  med 20 redninger – og var eneste spiller i både forsvar og angreb, der holdt niveau. 

Ole Erevik var ikke på bænken, da han lå hjemme i Aalborg med influenza, men kunne ikke have gjort det bedre end Sjöstrand. 

Ikke det bedste resultat at gå til VM-pausen på, men vi kan se frem til at få både Håvard Tvedten og Kristian Kjelling tilbage på holdet efter VM- pausen.

20231123_Veszprem-Celje_17_Lukas_Sandell

Værd at vide om Telekom Veszprém HC

Bliv klogere på torsdagens ungarske modstander i Champions League kvartfinalen. Vidste du således at… Telekom Veszprém besejrede i fredags på hjemmebane den mangeårige ærkerival Pick Szeged 36-27 i topopgøret i...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...

Håndbold i verdensklasse