pokaler_header_new

Dårlig sidste akt inden VM-pausen: Sæsonens dårligste kamp

På en dag, hvor hverken forsvar eller angreb fungerede måtte vi forlade den jyske hovedstad med et nederlag på 27-22 efter 12-9 ved pausen. Hjemmeholdet spillede heller ikke godt, men var mindst dårlig – i en generel dårligt spillet håndboldkamp, som fandt den rette vinder. 

Vi kom bagud 2-0, men bragte os foran 4-2. Århus kom på 4-4 efter 10 minutter, og så var hjemmeholdet ellers foran resten af kampen. Det blev 8-4, inden vi fik scoret igen, og vi gik til pausen bagud med tre mål. 

Vi indledte 2. halvleg med to scoringer til 11-12, men det blev 14-11, og den afstand holdt til 18-15. Så forsøgte vi med offensivt forsvar, men lige lidt hjalp det. Så spillede Århus bolden ind på stregen til store stærke Fredrik Pettersson, der scorede syv af hjemmeholdets sidste 10 mål. 

Ikke mindst 2. halvleg var præget af tekniske fejl fra vores side – mange fejl, der resulterede i direkte kontraer til hjemmeholdet, der vandt den fase 10-1. 

Vores bedste spiller var – uden sammenligning – Johan Sjöstrand i målet. Han var super spillede  med 20 redninger – og var eneste spiller i både forsvar og angreb, der holdt niveau. 

Ole Erevik var ikke på bænken, da han lå hjemme i Aalborg med influenza, men kunne ikke have gjort det bedre end Sjöstrand. 

Ikke det bedste resultat at gå til VM-pausen på, men vi kan se frem til at få både Håvard Tvedten og Kristian Kjelling tilbage på holdet efter VM- pausen.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...