MicrosoftTeams-image (3)

Dårlig start kostede sejren i Skanderborg – trods god slutspurt

Det kostede sejren, at vi kom bagud 9-2 efter 10 minutter i Morten Børup Hallen. Vi begik tekniske fejl, og så lå bolden i netmaskerne bag Ole Erevik sendt derind af hjemmeholdets lynhurtige kontra-løbere. 

Samtidig misbrugte vi mange chancer på en velspillende Kasper Larsen i hjemmeholdets mål, ligesom vi havde fem-seks forsøg på træværket i de første 30 minutter. Vi fik stoppet blødningen i de sidste 10 minutter af 1. halvleg og “nøjedes” med at være bagud med 15-10 ved pausen. 

Vi kom stærkt ud i 2. halvleg og reducerede til 13-15 på tre minutter. Det blev 17-13, og først med otte minutter tilbage fik vi reduceret til kun at være nede med to mål. Westphal kom på mål i begyndelsen af 2. halvleg. Forsvaret fungerede bedre og bedre, og Skanderborg havde vanskeligt ved at score. 

Det spidsede til i de sidste minutter, og Slundt reducerede til 24-25 med et minut igen. Det lykkedes hjemmeholdet at spille det minut – trods armen oppe i lang tid – og fem sekunder før tid misbruge hjemmeholdet, så vi ikke kunne nå at komme i angreb. 

Vi havde begge højre fløje ude med skader. Stig Bugge er endnu ikke klar, og en forstuvet finger forhindrede Christian Jensen i at spille. Hans plads blev i 60 minutter udfyldt af U 18-spilleren Joshua Grace, der gjorde det flot med fire mål på seks forsøg. 

Skanderborgs sejr var fortjent. Holdet, der skal ud i nedrykningskampe, spillede frigjort og tempofyldt og lykkedes i perioder med det højt anlagte angrebsspil, de mestrer. 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse