pokaler_header_new

Dårlig start kostede sejren i Skanderborg – trods god slutspurt

Det kostede sejren, at vi kom bagud 9-2 efter 10 minutter i Morten Børup Hallen. Vi begik tekniske fejl, og så lå bolden i netmaskerne bag Ole Erevik sendt derind af hjemmeholdets lynhurtige kontra-løbere. 

Samtidig misbrugte vi mange chancer på en velspillende Kasper Larsen i hjemmeholdets mål, ligesom vi havde fem-seks forsøg på træværket i de første 30 minutter. Vi fik stoppet blødningen i de sidste 10 minutter af 1. halvleg og “nøjedes” med at være bagud med 15-10 ved pausen. 

Vi kom stærkt ud i 2. halvleg og reducerede til 13-15 på tre minutter. Det blev 17-13, og først med otte minutter tilbage fik vi reduceret til kun at være nede med to mål. Westphal kom på mål i begyndelsen af 2. halvleg. Forsvaret fungerede bedre og bedre, og Skanderborg havde vanskeligt ved at score. 

Det spidsede til i de sidste minutter, og Slundt reducerede til 24-25 med et minut igen. Det lykkedes hjemmeholdet at spille det minut – trods armen oppe i lang tid – og fem sekunder før tid misbruge hjemmeholdet, så vi ikke kunne nå at komme i angreb. 

Vi havde begge højre fløje ude med skader. Stig Bugge er endnu ikke klar, og en forstuvet finger forhindrede Christian Jensen i at spille. Hans plads blev i 60 minutter udfyldt af U 18-spilleren Joshua Grace, der gjorde det flot med fire mål på seks forsøg. 

Skanderborgs sejr var fortjent. Holdet, der skal ud i nedrykningskampe, spillede frigjort og tempofyldt og lykkedes i perioder med det højt anlagte angrebsspil, de mestrer. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...