pokaler_header_new

Dårligt angrebsspil og unødvendigt nederlag i Thisted

Ikke godkendt. 

Så enkelt kan indsatsen i udekampen mod Mors-Thy beskrives. Godt forsvarsspil og fanastisk målmandsspil af Johan Sjöstrand holdt os inde i kampen, og vi havde flere chancer for at lukke kampen, men ni mål i 2. halvleg, heraf kun tre i det sidste kvarter, var bare ikke godt nok. 

Morten Balling udlignede for hjemmeholdet til 21-21 med 40 sekunder igen, og så havde vi chancen for at vinde, men med blot fem sekunder tilbage missede Morten Slundt et indspil til Jacob Bagersted. Mors-Thy kom i kontra, og Morten Balling blev den store helt, da han scorede i næsten samme sekund som kampen blev fløjtet af. 

Det ene point var i hus – troede man – men blev spildt,  og dermed missede vi chancen for at forbedre mulighederne for at sikre os fjerdepladsen og få point med over i slutspillet. Vi kan dog fortsat selv afgøre det ved at vinde de to sidste hjemmekampe, men unødvendigt med nederlaget i Thisted. 

Det var i udpræget grad vores stamspillerne, der svigtede i angrebet. Kristian Kjelling og Mads Mensah scorede hver kun et mål, Tobias Aren scorede to regulære mål, og vort angrebsspil kørte hele tiden ind over midten, hvor hjemmeholdet var taktisk godt forberedte på, at vi ville komme. 

Vi fik en dårlig start på kampen med både misbrugt straffe og kontra af Håvard Tvedten på en velspillende Søren Pedersen – og vi kom først foran 8-7 efter 20 minutter. Vi førte 12-9, men hjemmeholdet scorede også i sidste sekund af 1. halvleg. 

Vi øgede afstanden til tre mål og holdt det i de første 12 minutter, men på tre minutter udlignede Mors-Thy Håndbold til 16-16. Vi kom foran 18-16 og havde chancen for at øge yderligere, men misbrugte og med godt seks minutter igen stod det 19-19. Hjemmeholdet kom foran 20-19 med fem minutter igen. Slundt udlignede til 20-20, Mads Mensah Larsen med sit eneste mål i kampen til 21-20. Så blev Barud udvist, og vi scorede ikke yderligere. 

Første nederlag til Mors-Thy Håndbold i fem sæsoner. Et unødvendigt nederlag.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...