pokaler_header_new

Dårligt spil og nedtur mod Skjern, der vandt fortjent

Vi indkasserede sæsonens første nederlag, da Skjern Håndbold fortjent kunne rejse hjem fra Gigantium Isarena med en sejr på 27-24, efter at vi førte 13-12 ved pausen.

Vi havde primært problemer i angrebet, mens der blev kæmpet tilfredsstillende i forsvaret. Desuden havde Ole Erevik ikke nær de samme antal redninger i målet som han plejer at have.

Første halvleg var meget lige, men med Skjern foran det meste af tiden. Dog kom vi godt igen lige op til pausen og bragte os foran 13-12.

På Skjerns hold var det i de første 30 minutter bagspillerne Lasse Mikkelsen, Henrik Møllgaard og Kasper Søndergaard, der tegnede sig for målene.

Det gik galt lige fra første angreb efter pausen. Vi fik ikke løst Skjerns offensive forsvar, vi spillede for individuelt, og vi lavede for mange fejl. Og på sådan en dag vinder man ikke over Skjern, der for tredje sæson i træk kunne rejse fra Aalborg med to point i tasken. Derimod plejer vi at vinde i Skjern.

Skjern trak hurtigt fra med tre-fire mål efter pausen, og vi kom ikke nærmere. Dermed kunne vi notere sæsonens første nederlag, og der bliver noget at arbejde med for trænerne og spillerne inden næste kamp, der er på udebane mod Team Tvis Holstebro tirsdag 18. september.

Kampen var præget af hele 14 udvisninger, ni til Skjern og fem til hjemmeholdet. Dommerne lagde en hel anden linie, end begge hold har været ude for i de første kampe og i træningskampene. Det havde været passende med fem-seks udvisninger, men den mærkelige linie havde ingen indflydelse på kampens resultat.

Mange havde sat sig til rette i sofaen for at se kampen i tv, men på grund af tekniske problemer kunne TV 2 ikke vise de første 30 minutter, og samtidig var der koks i tekstmaskinen, der kunne have forklaret de undrende seere, hvorfor der ikke var håndbold.

2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...
fælles-jubel-png

Lørdag venter sæsonens første testkamp

Knap to uger efter sæsonens første arbejdsdag venter den første af seks testkampe forud for sæsonen. Vi starter lørdag eftermiddag i Fjerritslev, når der fløjtes til kampstart kl. 13.00 i...
holst-png

Andreas Holst skifter til franske Montpellier

Efter fem år i Aalborg Håndbold fortsætter Andreas Holst sin karriere i Frankrig. Andreas fik muligheden for at søge nye veje grundet begrænset spilletid, og han har de seneste to...