MicrosoftTeams-image (3)

Dagen derpå for Bagersted: Mest ærgrelse over nederlaget

Det er dagen derpå for anfører Jacob Bagersted. En dag, hvor ærgrelsen over nederlaget på 22-21 til BSV fylder mere end glæden over at være tilbage efter knæ-skaden, der holdt ham ude i nøjagtig otte uger. 

Han fik come back midt i 1. halvleg og spillede ca. 10 minutter i begge halvlege, og han viste, at forsvars-kvaliteterne fortsat er til stede, mens det for ham som for resten af holdet generelt kneb med at komme til målchancer i angrebet. 

– Jeg vil vinde hver gang, vi går på banen. Vi var meget tæt på i aftes i Silkeborg, og det er bittert at tabe, når forsvaret og storspil af Hubbe (Johan Sjöstrand) holder et af ligaens bedste hold nede på 22 mål. Vi var ikke skarpe nok i angrebet. Ærgerligt, for vi skal vinde, når vi holder dem  på 22 mål.  Det er jo kendetegnede for vort angrebsspil, at Johan scorede over halvdelen af vores mål, og BSV har også dobbelt så mange spillere på scoringslisten som os, siger Bagersted. 

– Hvordan har helbredet og specielt knæet det dagen derpå?

– Fint, jeg mærker ikke noget i knæet. Det er positivt, og jeg tror, at jeg kamp for kamp kan bidrage med endnu mere til holdet, så vi hurtigt kan komme på vinderkurs igen. Vi har tre meget vigtige kampe foran os – tre kampe, der skal give seks point. Vi får vores sag for allerede på onsdag i Ringsted. Vi skal fortsætte de gode defensive takter i både forsvaret og på målmandsposten, og så skal vi bygge mere på i vort angrebsspil, siger Jacob Bagersted. 

De to øvrige kampe inden VM-pausen er lørdag 22. december kl. 15.00 på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro og onsdag 26. december kl. 20.00 i NRGi Arena mod Århus Håndbold. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse