pokaler_header_new

Dagen derpå for Bagersted: Mest ærgrelse over nederlaget

Det er dagen derpå for anfører Jacob Bagersted. En dag, hvor ærgrelsen over nederlaget på 22-21 til BSV fylder mere end glæden over at være tilbage efter knæ-skaden, der holdt ham ude i nøjagtig otte uger. 

Han fik come back midt i 1. halvleg og spillede ca. 10 minutter i begge halvlege, og han viste, at forsvars-kvaliteterne fortsat er til stede, mens det for ham som for resten af holdet generelt kneb med at komme til målchancer i angrebet. 

– Jeg vil vinde hver gang, vi går på banen. Vi var meget tæt på i aftes i Silkeborg, og det er bittert at tabe, når forsvaret og storspil af Hubbe (Johan Sjöstrand) holder et af ligaens bedste hold nede på 22 mål. Vi var ikke skarpe nok i angrebet. Ærgerligt, for vi skal vinde, når vi holder dem  på 22 mål.  Det er jo kendetegnede for vort angrebsspil, at Johan scorede over halvdelen af vores mål, og BSV har også dobbelt så mange spillere på scoringslisten som os, siger Bagersted. 

– Hvordan har helbredet og specielt knæet det dagen derpå?

– Fint, jeg mærker ikke noget i knæet. Det er positivt, og jeg tror, at jeg kamp for kamp kan bidrage med endnu mere til holdet, så vi hurtigt kan komme på vinderkurs igen. Vi har tre meget vigtige kampe foran os – tre kampe, der skal give seks point. Vi får vores sag for allerede på onsdag i Ringsted. Vi skal fortsætte de gode defensive takter i både forsvaret og på målmandsposten, og så skal vi bygge mere på i vort angrebsspil, siger Jacob Bagersted. 

De to øvrige kampe inden VM-pausen er lørdag 22. december kl. 15.00 på hjemmebane mod Team Tvis Holstebro og onsdag 26. december kl. 20.00 i NRGi Arena mod Århus Håndbold. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...