pokaler_header_new

Dagen derpå for Martin Larsen: Skønt at være med igen

Det er dagen derpå for 22-årige Martin Larsen. Efter en skadespause på præcist et år og 11 dage løb han igen på den bane i Gigantium, hvor han to år i træk er blevet korsbåndsskadet  – i netop oktober.  En lang ventetid mellem kamp nummer 57 og 58 for klubben.

Det blev et vellykket come back. Spillede med i angrebet i ca. 20 minutter, scorede et flot mål til 16-9 i sekunderne lige før pausen og faldt godt ind i angrebsspillet. 

Dagen derpå er restitutionstræningen gennemført, og Martin Larsen kan gøre status over come backet – og ikke mindst over de tanker, der fløj igennem hovedet på ham i dagene og timerne op til kampen i aftes – og under og efter kampen.

– Det var skønt at være med igen. Selv om jeg har været med i spil-træningen  på fuld kraft i et stykke tid, er det noget andet at spille kamp foran flere end 3.000 tilskuere i netop den hal, hvor korsbåndet er blevet ødelagt  to gange. Der er røget mange tanker igennem hovedet i de seneste dage, da det stod klart, at nu var det nu, jeg skulle spille igen. Da jeg først var på banen, tænkte jeg ikke så meget over det. Jeg mangler selvfølgelig stadig en del i timingen i mit spil, men det kommer kun ved at træne og træne og få så mange minutter som muligt i kampene, siger Martin Larsen.

– Det har selvfølgelig været hårdt at være ude to gange et år, men når jeg nu er på banen igen, så er jeg ikke i tvivl om, at det har været det hele værd. Opbakningen fra holdkammeraterne, sundhedssektoren, trænere og klubben har haft stor betydning i hele perioden, og deres hjælp har gjort det hele lettere.

– Selvfølgelig var jeg ekstra spændt og nervøs op til kampen, men kroppen og knæet har det fint her dagen derpå. Stor tak til publikum i Gigantium for den varme velkomst og til Aalborg Håndbold Support for deres flotte banner, siger Martin Larsen, der tidligt fredag morgen sætter sig i flyveren i Aalborg Lufthavn med kurs mod Kiev, hvor holdet lørdag kl. 16.50 spiller en meget vigtig kamp i Champions League mod HC Motor Zaporozhye.

Du kan følge kampen direkte på DR 1.

 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...