MicrosoftTeams-image (3)

DANMARK ER VERDENSMESTRE

Danmark er verdensmestre efter en intens VM-finale, hvor Sverige blev besejret 26-24. 

Det blev en spændende skandinavisk finale, der først blev afgjort i sidste minut. Det var med fem af vores spillere i aktion undervejs.

Hos det danske landshold var det med Henrik Møllgaard og Magnus Saugstrup i den defensive midterblok fra start. Møllgaard bidrog også offensivt med to mål, mens Saugstrup havde sidste hånd på tre scoringer. Nikolaj Læsø var en af de fire danske oversiddere i finalen. 

For Sverige var Lukas Sandell på banen fra start, og han kvitterede med to mål i kampen. Felix Claar fik også masser af spilletid, og det blev ligeledes til to scoringer fra hans side. Mikael Aggefors kom på mål mod slutningen af kampen, og trods flere redninger fra vores svenske plankeværk blev det altså til dansk sejr. 

Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Henrik Møllgaard med sin anden VM-titel samt til Magnus Saugstrup og Nikolaj Læsø, der nu også kan kalde sig for VERDENSMESTER. Vores stærke stregspiller, Benjamin Jakobsen, var desuden med det danske landshold den første uge i Egypten, men han blev sidenhen udskiftet uden at komme i aktion under VM-slutrunden.

Et kæmpe tillykke og stor respekt skal også lyde til Mikael Aggefors, Felix Claar og Lukas Sandell med VM-sølvet efter en rigtig flot svensk slutrunde. Det samme skal lyde til vores tidligere keeper, Andreas Palicka. 

Derudover vil vi også gerne ønske tillykke med VM-guldet til de tidligere Aalborg Håndbold spillere, Simon Hald og Mads Mensah, samt vores tidligere træner og nuværende dansk landstræner, Nikolaj Jacobsen. 
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse