pokaler_header_new

Dansk lussing til Norge i 2. halvleg – svensk sejr

Det lignede en ny sejr til Norge. Føring på 15-13 ved pausen på bl.a. fire mål af Håvard Tvedten, men det danske hold blæste nordmændene helt og aldeles omkuld i 2. halvleg og vandt 34-22 – altså 21-7 i 2. halvleg. 

Efter kampen i Paris-forstaden Bercy konstaterede den norske landstræner Robert Hedin, at der er noget at arbejde med de kommende dage op til EM. 

Det danske hold var som ventet uden skadede Mads Mensah Larsen, der dog meldes i klar fremgang med sin fodskade, så han forhåbentligt bliver klar til EM. Norge var uden Ole Erevik i målet. Han stod foran sin landskamp nummer 150, men en hævet akillessene forhindrede ham i at spille. 

Norge møder i morgen Qatar, mens Danmark møder de franske værter. 

Sverige forbereder sig til EM i Cordoba i Spanien, og efter det overraskende nederlag fredag til Brasilien, blev det i dag til sejr på 31-29 over Egypten. 

Johan Jakobsson, der ikke spillede ret meget i dag, scorede fire mål for Sverige, der i morgen slutter turneringen i Spanien med kampen mod de spanske værter. 

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...
arena-kval-png.png

Kom gratis til årets spillerpræsentation mandag 22. august

Mød Mikkel Hansen og resten af spillertruppen i Sparekassen Danmark Arena, hvor der på dagen er gratis pølser, samt øl og sodavand, præsentation af de nye spillertrøjer og meget mere....
2ED3736B-9DCE-4732-8BD9-F2F1F1D4E564

Helt lige i første testkamp

Lørdag eftermiddag spillede vi sæsonens første testkamp, da vi mødte Mors-Thy Håndbold i Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev. I en kamp hvor holdene skiftedes til at være foran i løbet af...