pokaler_header_new

De 16 CL-deltagere er fundet

I sidste uge blev 10 af deltagerne til næste sæsons EHF Champions League præsenteret, og nu er de sidste seks deltagere offentliggjort.

Til den kommende sæson vil et nyt spillesystem blive indført, hvor deltagerantallet er skåret ned til 16 hold, som skal fordeles i to grupper.

Ni af holdene var sikret en plads grundet nationale mesterskaber, mens Tyskland ligeledes var tildelt en ekstra plads som højest rangerede nation.

Derudover havde 14 hold ansøgt om opgradering til deltagelse i EHF Champions League, og heraf har seks af disse hold nu fået tildelt en plads.

Lodtrækningen til gruppespillet finder sted onsdag 1. juli kl. 18.00, og den vil blive streamet live på ehftv.com, ehfTVs YouTube kanal samt EHF Champions Leagues Facebookside.

I løbet af de kommende dage vil der komme nærmere information angående lodtrækningen herunder seedning af de deltagende klubber. 

EHF Champions League Men 2020/21 group phase

HC Meshkov Brest (BLR)

HC PPD Zagreb (CRO)

Aalborg Handbold (DEN)

Barça (ESP)

HBC Nantes (FRA)

Paris Saint-Germain HB (FRA)

SG Flensburg-Handewitt (GER)

THW Kiel (GER)

MOL-Pick Szeged (HUN)

Telekom Veszprém HC (HUN)

HC Vardar 1961 (MKD)

Elverum Handball (NOR)

PGE VIVE Kielce (POL)

FC Porto Sofarma (POR)

RK Celje Pivovarna Lasko (SLO)

HC Motor (UKR)Substitution teams:

1 – Orlen Wisla Plock (POL)

2 – Dinamo Bucuresti (ROU)

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...