pokaler_header_new

De gode takter fra Magdeburg-kampen skal følges op i Silkeborg

Bjerringbro-Silkeborg sikrede sig en flot sejr på udebane over franske St. Raphael i EHF Cuppen og er dermed sikker på deltagelse i kvartfinalen. Vi sendte SC Magdeburg hjem med et nederlag, men kan desværre ikke komme videre i turneringen. 

Onsdag kl. 19.30 står vi over for Bjerringbro-Silkeborg i JYSK Arena i Silkeborg i sidste runde af grundspillet, hvor der står noget på spil i alle syv kampe. BSV kan avancere med en sejr, hvis de foranliggende hold taber, og vi kan med en sejr rykke op på sjettepladsen, hvis GOG taber i Aarhus. 

Hvis vi skal gøre os forhåbninger om sejr mod de formstærke midtjyder, skal vi finde de positive takter fra Magdeburg-kampen frem igen: Fight, tempo  og stor bevægelse i spillet mod BSVs offensive forsvar. 

Vi vandt 27-24 over BSV, da vi mødtes i Jutlander Bank Arena i september. Inden kampen har BSV 31 point, mens vi har 28 point. 

Veteranen Søren Rasmussen nærmer sig storformen i hjemmeholdets mål, og i angrebet trækker Mads Christiansen, Sebastian Skube, Allan Damgaard og Nikolaj Markussen læsset i øjeblikket. Klaus Thomsen og Rasmus Jensen klarer midterforsvaret, og på fløjene Stefan Hundstrup, Dennis Kirkegaard og Johan Hansen. 

BSV har ligesom os spillere, der trækkes med skader, og cheftræner Stefan Madsen har efter tirsdagens træning fortsat spørgsmålstegn ved flere af spillernes deltagelse i kampen. 

Alle kampe i Boxer Herreligaen fløjtes op kl. 19.30, og TV 2 Sport viser klip fra alle kampe. 

Kampen i Silkeborg dømmes af Henrik Mortensen og Jesper Kirkholm Madsen. 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...