MicrosoftTeams-image (3)

De ungarske mestre kommer på besøg

Det er tredje hjemmekamp på stribe i Sparekassen Danmark Arena, når ungarske Pick Szeged kommer på besøg. Vores seneste opgør på udebane for godt en måned siden var en tæt kamp, hvor vi var godt med i store dele af kampen, men måtte erkende et nederlag på 31-28.

Forud for kampen skiller kun tre point de første fire hold. Vi ligger på en fjerdeplads med 10 point, hvilket er blot tre færre end Montpellier, som fortsat indtager gruppens førsteplads. Onsdagens modstander Pick Szeged ligger nr. 2 med 12, mens Kiel indtager tredjepladsen med 11 point.

Intet er derfor afgjort, og en sejr over Pick Szeged vil medføre, at vi kommer á point med ungarerne og en potentiel andenplads. Meget tyder derfor på spænding til sidste spillerunde, og en sejr over Szeged kan få rigtig stor betydning i dysten om de eftertragtede to pladser øverst i tabellen.

Udekampen mod Szeged efterlod en følelse af, at vi sagtens kunne have taget sejren. Det var marginaler, der modsagde et muligt comeback. Det skyldtes bl.a. en velspillende Roland Mikler i målet og en formstærk Dean Bombac, der styrede slagets gang i angrebet.

Onsdag er der så mulighed for revanche mod de ungarske mestre, som fem gange har nået kvartfinalen men aldrig formået at kvalificere sig til det vi alle sammen kæmper om; nemlig en billet til Köln og en plads i EHF Final4.

Der er endnu engang udsigt til en udsolgt Sparekassen Danmark Arena, og vi glæder os til igen at byde jer inden for til tophåndbold i verdensklasse, hvor vi skal have revanche mod Pick Szeged.

Vi håber, publikum er klar fra start til at give den gas, som i sidste uge. Wow for en stemning, der bar spillerne frem, så vi sammen kunne juble ved slutfløjtet efter den første sejr over THW Kiel nogensinde.

Rigtig god kamp!

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse