MicrosoftTeams-image (3)

Dejlig åbning på slutspillet

Her til aften tog vi hul på slutspillet på udebane mod SønderjyskE. Drengene leverede en noget nær perfekt indsats, som førte til en sikker sejr på 22-30 efter pauseføring på 11-16.

Fra kampens første fløjt var det tydeligt, at slutspillet var i gang. Der var ekstra tænding hele vejen rundt, og intensiteten var høj lige fra start.

Det polerede håndboldspil lod vente på sig i kampens indledning, men vi sled os alligevel til et overtag i kampen.

Mens vi de første minutter lige skulle i gang ovenpå halvanden uges kamppause, så fandt vi hurtig ind i rytmen offensivt, hvor vi sprudlede i store dele af kampen.

Defensivt var der specielt en herre, der også sprudlede. Mikael Aggefors lagde fantastisk fra land i dagens kamp – og han holdte niveau kampen igennem.

Det var medvirkende til, at vi kunne gå til pause foran med fem mål efter en disciplineret og fokuseret indsats de første 30 minutter.

Efter pausen fortsatte vi i samme spor. Vi spillede med god koncentration i forsvaret, hvor vi gjorde tingene svære for hjemmeholdet. I den anden ende spillede vi ligeledes koncentreret og kom frem til gode chancer.

SønderjyskE hang dog i, og de slap aldrig rigtig grebet om os. Men så snart de var ved at få færten af os, lukkede Aggefors af i buret til stor glæde blandt de medrejsende Aalborg tilhængere, der som altid leverede en sublim opbakning. 

Vi kørte derfor en sikker sejr i land med slutcifrene 22-30. Alt i alt var det en start, som man kunne have håbet på inden, og vi kan drage nordpå med en god følelse i kroppen – slutspillet er sat i gang på bedste vis.

Offensivt var det specielt Ómar Ingi Magnússon, der viste vej med ni scoringer og fem assists. Generelt bød alle mand sig dog til undervejs, og det var således en rigtig holdindsats, der banede vejen for den gode start på slutspillet.

I slutfasen blev der også spilletid til nogle af de unge spillere, og Oliver Norlyk var tilbagevendt fra U21-landsholdet i storform. Han hamrede således to flotte scoringer i mål i slutminutterne.

Der venter nu mange store udfordringer foran os, og fokus skal hurtigt rettes fremad. Den næste af slagsen er hjemme i Jutlander Bank Arena onsdag 24. april, hvor vi får besøg af de forsvarende danske mestre fra Skjern Håndbold. Køb din billet til denne kamp lige her.

MATCHFACTS:

Målscorere for SønderjyskE: 
Aaron Mensing 8, Frederik Ladefoged 4, Frederik Børm 3, Rasmus Nielsen 3, Oliver Eggert 1, Mikkel Hansen 1, Mikkel Møller 1, Arnar Halfdansson 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Ómar Ingi Magnússon 9, Magnus Saugstrup 5, Janus Smarason 3, Sebastian Barthold 3, Henrik Møllgaard 3, Oliver Norlyk 2, Tobias Ellebæk 2, Mark Strandgaard 2, René Antonsen 1. 

Redninger:
Torsten Fries 5/18 (28 %)
Kristian Pedersen 5/20 (25 %)

Mikael Aggefors 19/41 (46 %)

Udvisninger:
SønderjyskE: 4 x 2 min.
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.

Dagens dommere var Jesper Kirkholm Madsen og Henrik Mortensen.

Dagens tilskuertal i Broager Sparekasse SKANSEN var 1.972. 

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse