MicrosoftTeams-image (3)

Dejlig nyhed: Kampen mod Ribe-Esbjerg livestreames

Vores opgør i HTH Herreligaen i morgen, lørdag, kl. 14.00 mod Ribe-Esbjerg HH vil blive livestreamet på vores Facebook-side.

På torsdagens pressemøde blev Aalborg Kommune m.fl. underlagt yderligere restriktioner gældende frem til 3. januar 2021. Disse betyder bl.a., at vores hjemmekampe resten af december vil blive spillet uden tilskuere.

Der er sidenhen blevet arbejdet på at få mulighed for livestreaming og rettighedsindehaveren, TV2, har nu givet tilladelse til dette – og det er noget, der glæder direktør Jan Larsen.

– Først og fremmest er vi naturligvis utroligt ærgerlige over, at vi igen skal spille for tomme tribuner i Jutlander Bank Arena – men det er desværre vilkårene i denne særlige tid. Til gengæld er vi rigtig glade for, at vi nu får muligheden for at give et plaster på såret ved at livestreame kampen mod Ribe-Esbjerg, så vores mange trofaste fans kan følge med hjemme fra stuerne, siger Jan Larsen.

Lørdagens kamp kan som nævnt følges live på vores Facebook-side fra kl. 13.45 – opgøret vil blive kommenteret af tidligere cheftræner og nuværende talentchef i Aalborg Håndbold, Per Jessen, samt en af Aalborgs mest sports entusiastiske personer i form af “vores egen” Per Rishøj.

 
Vores to øvrige kampe inden jul vil begge blive vist på TV2 Sport. Det drejer sig om udekampen mod Mors-Thy Håndbold onsdag 16. december kl. 20.00 samt hjemmekampen mod SønderjyskE tirsdag 22. december kl. 18.30.
 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse