pokaler_header_new

Dejlig nyhed: Kampen mod Ribe-Esbjerg livestreames

Vores opgør i HTH Herreligaen i morgen, lørdag, kl. 14.00 mod Ribe-Esbjerg HH vil blive livestreamet på vores Facebook-side.

På torsdagens pressemøde blev Aalborg Kommune m.fl. underlagt yderligere restriktioner gældende frem til 3. januar 2021. Disse betyder bl.a., at vores hjemmekampe resten af december vil blive spillet uden tilskuere.

Der er sidenhen blevet arbejdet på at få mulighed for livestreaming og rettighedsindehaveren, TV2, har nu givet tilladelse til dette – og det er noget, der glæder direktør Jan Larsen.

– Først og fremmest er vi naturligvis utroligt ærgerlige over, at vi igen skal spille for tomme tribuner i Jutlander Bank Arena – men det er desværre vilkårene i denne særlige tid. Til gengæld er vi rigtig glade for, at vi nu får muligheden for at give et plaster på såret ved at livestreame kampen mod Ribe-Esbjerg, så vores mange trofaste fans kan følge med hjemme fra stuerne, siger Jan Larsen.

Lørdagens kamp kan som nævnt følges live på vores Facebook-side fra kl. 13.45 – opgøret vil blive kommenteret af tidligere cheftræner og nuværende talentchef i Aalborg Håndbold, Per Jessen, samt en af Aalborgs mest sports entusiastiske personer i form af “vores egen” Per Rishøj.

 
Vores to øvrige kampe inden jul vil begge blive vist på TV2 Sport. Det drejer sig om udekampen mod Mors-Thy Håndbold onsdag 16. december kl. 20.00 samt hjemmekampen mod SønderjyskE tirsdag 22. december kl. 18.30.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...