MicrosoftTeams-image (3)

Deltag i fanundersøgelse og vind spillertrøje og gavekort

I den kommende tid gennemføres en fanundersøgelse blandt alle de danske håndboldklubber - og vi håber du vil hjælpe os med dine input.

Tilskuerundersøgelsen har til formål at blive klogere på kendskabet til den enkelte klub, samt HTH Herreligaen generelt, blandt de mange fans, tilskuere og samarbejdspartnere. 

Samtidig er undersøgelsen et vigtigt værktøj for os i Aalborg Håndbold i det løbende arbejde med at forbedre klubben og de oplevelser vi tilbyder i forbindelse med vores hjemmekampe.

Derfor vil vi gerne have så mange besvarelser som muligt, og vi håber at du med dine input vil være med til at gøre en forskel, og samtidig sikrer at dine meninger bliver hørt.

Blandt alle der deltager i undersøgelsen trækkes lod om en signeret spillertrøje efter eget valg, samt et gavekort på 1.000 kroner til køb af merchandise.

Vi takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse